• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    A sakra.....

KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    On ty šaty fakt koupil!
    FIDA
    FIDA --- ---
    Kila dole, prachy hore a že mi je o rok míň, než jsem si původně myslela, že mi bude:D
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    Kvantové novinky...

Qubity: Průlom ve vývoji kvantových počítačů, provázání fononů, testování postkvantových šifer - Lupa.cz
    https://www.lupa.cz/clanky/qubity-prulom-ve-vyvoji-kvantovych-pocitacu-provazani-fononu-testovani-postkvantovych-sifer/?
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Celý víkend se nejdražší Limetou. Nejprve návštěva Sapy cestou domů a skvělá večeře v snad nejmenším krámku s jídlem. Potom sobotní procházka, Netflix a večer jsme si na oslavu dvouletého výročí udělali pořádný stejk.
    Pak jsme se celý večer bavili, jako bychom měli třetí rande a teprve se poznávali. V neděli nám uvařila skvostné teryiaki, zatímco jsem hrál Snipera.
    Po celou dobu byla nádherná, usměvavá a nesmírně milá.
    Jsem to ale šťastnej chlap.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    "Tak co by jako s těmi penězi měl jinýho dělat, než se starat o rodinu..." :-D
    [RENA_SULIROVA @ INTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky]
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    A jeste na FB ;o)

KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    DROOPI: díky, asi ne.. to je jiných tradice..
    DROOPI
    DROOPI --- ---
    KOPRETKA: muzes zacit za tebe bych poslal dalsi ☺️
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    DROOPI: Jaký je aktuální aktivní link, prosím? Google mě hází na https://noclezenka.cz/ , což nefunguje, nebo na nějaké ukončené dárcovské výzvy.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    DROOPI: nojo vlastně.. kde jsou ty holky co to tu každoročně hecovaly???
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    DROOPI: Diky za pripomenuti, to me potesilo a ted nejsi sam ;o)
    DROOPI
    DROOPI --- ---
    Ze jsem si pri studovani pocasi na nasledujici dny uvedomil, ze jsem letosni zimu jeste neposlal noclezenku. Tak uz je to tam, doufam ze nekomu pomuze.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    vcerejsi bohemska vecere olympioniku (ctvrt kila tataraku a sest pivek)... zcela bez nasledku? a to jsem to doziral asi v jedenact v noci s jasnym vedomim ze upisuju dusi dablu a budu za to v prubehu noci a rana tvrde platit. myslim ze by se dalo s klidem hovorit o umyslnem sebeposkozovani. takze, je to tady: mladnu! :)
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Tohle jsem našel včera na svym autě. Bude to nějakej omyl. Ale i tak mě to mile potěšilo, nechal jsem to tam a celej den s tim jezdil. ♡⸜(˶˃ ᵕ ˂˶)⸝♡

KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    krátká zpráva z rána.. prý jsem přenádherná..
    považuji se spíš za chytrou, ale jsem ráda, že se najdou tací co si o mě myslí i toto. Dnes mě to bude celý den hřát..)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam