• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!
    rozbalit záhlaví
    FOOTFAN
    FOOTFAN --- ---
    KOUDY: To má určitě na příslušném místě otvor.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    LUSINDA: To musi bejt hrozne neprijemny se z tohohle dostavat ven, kdyz se zacne chtit cloveku srat.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    FB tržiště opět perlí......a to tam hledám jen dřevo a starožitnosti

ACKO
    ACKO --- ---
    Od pátka má už být teplo, tak doufám, že to platí a můžu se těšit, protože nic jinýho potěšujícího tenhle týden nemám a energie je tou zimou už taky na nule.
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    GLOBALISTA: Fleky po těle nějaké má. :) Zkusíš najít fotku?

KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Fotky co posílá.
    GLOBALISTA
    GLOBALISTA --- ---
    LIMETA: Pejsek vypadá úplně stejně jako babiččin nebožtík Ťapik. Má taky zbytek těla převážně bílý? Ť. byl kromě hlavy úplně.
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    Že si k sobě tu cestu nakonec našli. Mamky kocour miloval bývalého psa, tohoto dost odmítal. Tak už opět venčím po vesnici psa i kocoura a když se kocourovi nechce, alespoň na nás čeká u vrátek.

ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Pobavily mě Parkův vyceněný úsměv a radostně komíhavé pěstičky po vyhlášení vítězství - Wallace naživo!
    Čas cca 0:08.

Wallace and Gromit: Vengeance Most Fowl wins the Children's & Family BAFTA | BAFTA Films Awards 2025
    https://www.youtube.com/watch?v=HipiFFV5T4Y
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    V Malmö dvojice designeru "anonymouse" tajne po devet let promenovala mala zakouti ve meste ve vypiplane obchudky pro mysi, se vsim vsudy.

KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    HONZA09: tak tos pochopils blbe.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    DRAGON: Já to našel už takhle típlý a pobavilo mě to, protože jsem to pochopil tak, že to smazali Novinky.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    HONZA09: to neznamená, že to smazali Novinky.cz, ne? A nebo jsem nepochopil, co tím je myšleno.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    SPČB+ alternativa
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ENDER: Diky moc. Konecne me tu po 23 letech nekdo privital.
    ENDER
    ENDER --- ---
    KOUDY: Vitej na diskusnim foru...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Bavi me jak clovek posledni roky do co vas sere napise ze ho neco sere a 20 lidi mu tam napise ze ho to srat nema, nebo ze je to sere jeste vic...Nebo do "co jste si prave koupili" hodi co si prave koupil a 20 lidi mu tam napise ze to nekde maj levnejsi nebo lepsi, nebo ze tamta majoneza je zdravejsi...Pripomina mi to tu trochu duchodak a trochu novinky.cz poslednich pet let :D
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    Fuck fragile masculinity, nic lepšího už dneska neuvidim :-D

Metallica singing Rihanna's Diamonds in Carpool Karaoke!
    https://youtu.be/l1fIA-J1tYY
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam