• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!
    rozbalit záhlaví
    CHEVALIER
    CHEVALIER --- ---
    MOODYCAT: No jo, dobrovolně nikdo takové přesčasy nedělá...
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    CHEVALIER: To by ses mozna divil :)
    CHEVALIER
    CHEVALIER --- ---
    MOODYCAT: A určitě i dveře jsou jiný..
    SIR_PROMOE
    SIR_PROMOE --- ---
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    EADENN:

Za koho platí pojistné stát
    Osoby, za které je plátcem pojistného na zdravotní pojištění stát, určuje § 7 odst. 1 zákona č. 48/1997 Sb., ve znění pozdějších předpisů.
    Za vyjmenované osoby platí stát měsíčně pojistné ve výši 13,5 % z částky rovnající se vyměřovacímu základu pro platbu pojistného státem. Jedná se o tyto osoby:
    ..
    K – Osoby ve výkonu zabezpečovací detence nebo vazby, osoby ve výkonu trestu odnětí svobody nebo osoby ve výkonu ústavního ochranného léčení
    Za účastníka veřejného zdravotního pojištění v ČR, který je ve výkonu zabezpečovací detence, ve vazbě, ve výkonu trestu odnětí svobody nebo v ústavním ochranném léčení, platí zdravotní pojištění stát. Pokud je osoba zařazena k pravidelnému výkonu prací ve výkonu trestu odnětí svobody nebo ve vazbě a jedná se pro účely zdravotního pojištění o zaměstnání, platí pojistné stát i zaměstnavatel (věznice).

Socko se platí jen z příjmů, pokud nějaké jsou, a doba výkonu trestu bez práce se do důchodu nepočítá.

není zač :-)
    EADENN
    EADENN --- ---
    Když se nechám zavřít, platí mi stát socko-zdrávko? Ptám se pro kamaráda
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    MOODYCAT: Já se nedokážu smát.
    JONY
    JONY --- ---
    Ten hnusný nátěr zdi imho jasně prozrazuje, že to spodní je tuzemsko.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    87HIGHFLYER: To je hadanka na nedeli :D
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    MOODYCAT: davem prosím popisky co je co, díky:D
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Norsky vezeni vs. pracovna lekare ve fakultni nemocnici 🙃

CUKI
    CUKI --- ---
    OCTOPUSS: Evidentně to asi tak jednoznačné není. Ale co si pamatuju, tak větší problém byl s tím, že se dá jiným ovladačem zablokovat zavření vozu. Prostě mačkáš furt dokola když to auto někdo zavírá a ono se nezavře.
    CROSS
    CROSS --- ---
    Pobavil marketing řetězce Aldi, který dření myšlenku adventního kalendáře pro Ramadán.

OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    CUKI: Neměly by ty klíčky odemknout jen jedno konkrétní auto? Ta Felicie budiž, stará plečky, obyčejný zámky, tam mě asi nepřekvapuje, že to nějakou náhodou šlo otevřít jiným klíčem, ale ty elektronický systémy jsou snad jednoznačně spárovaný...
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    OCTOPUSS: Mercedes - Meďák - Medvěd. BMW - Bávo. Atd

Burdo nevim :) Možná Bundeswagen - VW?
    CUKI
    CUKI --- ---
    OVERWATCH: Problém častej aut no.
    Já zažil asi před cca deseti lety na parkáči u Metropole Zličín. Týpek v metropoli ztratil klíčky od káry. Šel na informace kdyby, někdo našel klíče. Chvíli to trvalo než tam někdo přišel, než se to začalo řešit a když už se to sepisovalo, tak tam přišel další týpek, že mu někdo čornul to jeho.

Nebudu napínat. Příběh se odehrál asi takto: Při vstupu do vestibulu mu někdo prošacoval kapsy a pak šel na parkoviště a zkoušel DO. Až zablikala jedna Ochcávka a tak s ní i odjel. Klíče ale byli do jiné... Jestli se našlo auto netuším u toho jsem už nebyl... :-D
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    BACCARA: jako nevim, moje babicky znaly takovejch slov a krom jiraska nebo vrchlickeho na ne dneska nenarazis :)
    SITH
    SITH --- ---
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    OCTOPUSS: Tak se mluví třeba u světských. Ještě to může bejt "talán" tím jsem taktil za puryndou.
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    BACCARA: Google mlčí, našel jen nějaký názvy firem. Asi je to nějakej klingonskej dialekt :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam