• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    Narozeni prvniho letosniho jehnatka letos u nas. A jeste jsem pobavila sama sebe, kdyz jsem se preklikla a dala to do "co vas sere".

ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    David Tennant v rozhovoru připustil, že by si rád znovu zahrál v Hamletovi, ovšem v jiné roli - a zalitoval, že byrokracie a předpisy pravděpodobně nedovolí, aby si po smrti zahrál Yoricka (kterého v roce 2008 v Royal Shakespeare Company ztvárnil jistý Andrej Čajkovskij).

David Tennant offers to donate his own skull for iconic Hamlet scene | The Standard
    https://www.standard.co.uk/showbiz/david-tennant-hamlet-skull-offer-b1215032.html
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    PESTRYPAPOUSEK: ...a rovnou přiznám, že nejdřív mne ten titulek nasral. Ale pak jsem se začetla a v mnohém jsem souhlasila. Taky určitě hodně jedu víc na emoce a chtění než vyloženě na racio...
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    "Média nemají společnosti sekundovat, ale mají ji vzdělávat.....Dějiny se neopakují, ale opakují se lidé. Dějiny jsou tvořeny lidmi a jejich vědomými činy. Nemá cenu si nalhávat, že by dějiny byly jakýmsi stereotypním řetězcem příčin a následků, který nejde přerušit. Dokážeme z bludného koloběhu vykročit, ale museli bychom ten koloběh věcně a kriticky ohledat. ...."
    Zelenskyj je populista, státníkem se stal kvůli válce. Média selhávají, tvrdí expert - Aktuálně.cz
    https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/david-svoboda-ukrajina/r~19a38aa4fa7d11ef80bfac1f6b220ee8/?
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    Kamarád zahájil bojkot ameriky, přestal pít Jack Daniel's a přešel na Jameson :)
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    Tybrďo vždyť já mám v batohu fidorku! Tak to mi teď udělalo takovou radost... Díky za připomenutí :D
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    LIMETA: Za mlecne bych nedal ani fidorku.
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    LIMETA: vlnky!
    FIDA
    FIDA --- ---
    Pobavilo, jak mám hezky barevně sladěnou tu A2 s čokoládou;))
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    LIMETA: Ted jsem dostala chuť na griliášové vlnky. Nedik.
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    FIDA
    FIDA --- ---
    Pošéfovaný lístky;)
    LUCKYMARY
    LUCKYMARY --- ---
    Dostala jsem práci a o maličkém budou natáčet reportáž
    SITH
    SITH --- ---
    potěšily mě po delší době firemní hajzly. Konečně 4 stěny kolem dokola, určitá zvuková izolace, klid a pohoda na důležitou část každého dne. Nemusím mít výčitky, že kolegové vedle sedící musí vše poslouchat a já nemusím poslouchat je. Občas se teda člověk diví co za zvuk někdo dokáže vytvořit ze svých dutin. Krásné, mám radost ... konečně pořádný hajzly ve firmě.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Dcera...
    Prý jestli ji zase vyfotím, že ty fotky z minula jsou fakt super XXX slovo xxx (cosi ze slengu pubosu).
    Ale dle toho jak to říkala, tak pěla chválu..)
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    Po ceste domu jsem potkala prtozajdu (a neprejela ho!), ty usaty blaznivky uz je privedly na svet! Tutu!
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    APPU
    APPU --- ---
    Potěšilo jarní počasí a to, že mám skvělé přátele kolem sebe.
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    Pujdu na koncert Magdalena Bay, jupiiiiiiii. Mega se tesim a nemuzu se dockat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam