• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!
    rozbalit záhlaví
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    SITH: Horsie ako ked varil Soukup s Agatou?
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    SITH: kazdej prece vi, ze anglicanky varit neumej
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    SITH: to vis, Dita P uz sequel nepridala, tak sis musel pockat
    SITH
    SITH --- ---
    notyvole vaření s Meghan na Netflixu je to největší cringe tv show co jsem viděl za poslední tři roky.

BSB
    BSB --- ---
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    ATUARFIK: Kéž by ještě zahrál Doktora.
    Já vim, z mnoha důvodů to neni možný, ale jistě by se nějaká skulina v časoprostoru našla ; )
    Aspoň nějakej speciální díl…
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Ráno jsem se zapovidala se starší paní z pekárny, ve které si občas kupuji snídani a zjistila jsem, že už dekády nejí maso. Milý.
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    ATUARFIK: to abys prohledala obsah kapes!
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Zareagovala jsem na jeden příspěvěk o policejním psovi a teď mám díky algoritmu nepřetržitý přísun ťuťu ňuňu čumáků. Pokud tedy ťuťu ňuňu chápeme jako třicetikilové tele, které tě dokáže dohonit skrz palbu z automatické pušky pod září reflektorů z vrtulníku.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    ATUARFIK: vypada to na dalsi 3 nebo 4. Ovecky mame pujcene jen pres zimu na sekani a hnojeni a kazdy rok kdyz prijedou, je nam receno, ze brezi nejsou. A kazdy rok se jich u nas okolo peti narodi.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ELISEBBAH: Myslíš jako tenhle rok? :)
    (Připomnělo mi to Monty Pythona: "This is my idea, which is mine, it belongs to me, I have it...")
    Jehnňátko je krásný. Čekáte ještě další?
    ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    ELISEBBAH: kdybyste nekdo nepochopil, tak je to letos.
    ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    Narozeni prvniho letosniho jehnatka letos u nas. A jeste jsem pobavila sama sebe, kdyz jsem se preklikla a dala to do "co vas sere".

ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    David Tennant v rozhovoru připustil, že by si rád znovu zahrál v Hamletovi, ovšem v jiné roli - a zalitoval, že byrokracie a předpisy pravděpodobně nedovolí, aby si po smrti zahrál Yoricka (kterého v roce 2008 v Royal Shakespeare Company ztvárnil jistý Andrej Čajkovskij).

David Tennant offers to donate his own skull for iconic Hamlet scene | The Standard
    https://www.standard.co.uk/showbiz/david-tennant-hamlet-skull-offer-b1215032.html
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    PESTRYPAPOUSEK: ...a rovnou přiznám, že nejdřív mne ten titulek nasral. Ale pak jsem se začetla a v mnohém jsem souhlasila. Taky určitě hodně jedu víc na emoce a chtění než vyloženě na racio...
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    "Média nemají společnosti sekundovat, ale mají ji vzdělávat.....Dějiny se neopakují, ale opakují se lidé. Dějiny jsou tvořeny lidmi a jejich vědomými činy. Nemá cenu si nalhávat, že by dějiny byly jakýmsi stereotypním řetězcem příčin a následků, který nejde přerušit. Dokážeme z bludného koloběhu vykročit, ale museli bychom ten koloběh věcně a kriticky ohledat. ...."
    Zelenskyj je populista, státníkem se stal kvůli válce. Média selhávají, tvrdí expert - Aktuálně.cz
    https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/david-svoboda-ukrajina/r~19a38aa4fa7d11ef80bfac1f6b220ee8/?
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    Kamarád zahájil bojkot ameriky, přestal pít Jack Daniel's a přešel na Jameson :)
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    Tybrďo vždyť já mám v batohu fidorku! Tak to mi teď udělalo takovou radost... Díky za připomenutí :D
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    LIMETA: Za mlecne bych nedal ani fidorku.
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    LIMETA: vlnky!
    FIDA
    FIDA --- ---
    Pobavilo, jak mám hezky barevně sladěnou tu A2 s čokoládou;))
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    LIMETA: Ted jsem dostala chuť na griliášové vlnky. Nedik.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam