• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!
    rozbalit záhlaví
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    MARKYSHA: lidem se nezavdecis :)) holky/zeny ten vek berou asi jinak no :) me to prekvapilo, potesilo i pobavilo. kluk zahledenej do mobilu, ale slusne vychovanej me vyka a chce pustit, dyz ja na sobe ksiltovku, sustakovku, kapsace...nerekl bych, ze sem vypadal na sednuti, ale co ja vim
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    BOBESH: to se syn (13) rozčiloval, že pouštěl nějakou paní sednout a ta na něj řvala, že není tak stará. A popsal jí "mezi čtyřicítkou a smrtí"🤣
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ted v tramvaji. malej kluk mi vykal a ptal se me, estli nechci pustit sednout. ptal se i pana vedle me.
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Asi mi to v novém oboru jde...
    První den sama v práci, několik věcí jsem zkritizovala a bylo mi řečeno, že přesně to je to, proč mě tam mají!!!

Jako jsem se trošku našla, využít to, co ostatní na mě sere, dostávat za to zaplaceno a ještě být chválená... ¯⁠\⁠_⁠༼⁠ ⁠ಥ⁠ ⁠‿⁠ ⁠ಥ⁠ ⁠༽⁠_⁠/⁠¯
    ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    ELISEBBAH: mame druhy
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Našel jsem svůj starý pas.

HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    SITH: kazdej prece vi, ze anglicanky varit neumej
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    TRISSIE: Já ji miluju, je to asi moje nejoblíbenější rychlá příloha. A to si pamatuju, že mi dřív taky moc nechutnala.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    včera jsem při nákupu dostala chuť na pohanku. chápu, že jsou lidi, co pohanku milujou, no já mám doma furt ještě neotevřený balíček pohanky nakoupené za covidu, kdy lidi byli tak zoufalí, že kupovali i pohanku, což tak zhruba popisuje můj vztah k pohance.

ale tak co, když je chuť, musí se najít i cesta, že! takže včera jsem jednu porci pohanky přidala do vývaru se zeleninou a houbama, čímž se z polívky stal plnohodnotnej oběd, a dneska jsem si z druhé porce udělala teplý pohankový salát s grilovanou zeleninou a balkánem. a vono je to dobrý! Ale jako fakt dobrý, level mlsná huba (pokud teda nepatří mým ultrakonzervativním dětem) dobrý!

možná příště koupím ještě jeden balíček :-)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Sloth Crossing the Street- I Believe I Can Fly Version
    https://youtu.be/qeZpKsTfL3E?si=RT2v2bqtoqPssf2F

Never gets old
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    SITH: to vis, Dita P uz sequel nepridala, tak sis musel pockat
    SITH
    SITH --- ---
    notyvole vaření s Meghan na Netflixu je to největší cringe tv show co jsem viděl za poslední tři roky.

BSB
    BSB --- ---
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    ATUARFIK: Kéž by ještě zahrál Doktora.
    Já vim, z mnoha důvodů to neni možný, ale jistě by se nějaká skulina v časoprostoru našla ; )
    Aspoň nějakej speciální díl…
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Ráno jsem se zapovidala se starší paní z pekárny, ve které si občas kupuji snídani a zjistila jsem, že už dekády nejí maso. Milý.
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    ATUARFIK: to abys prohledala obsah kapes!
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Zareagovala jsem na jeden příspěvěk o policejním psovi a teď mám díky algoritmu nepřetržitý přísun ťuťu ňuňu čumáků. Pokud tedy ťuťu ňuňu chápeme jako třicetikilové tele, které tě dokáže dohonit skrz palbu z automatické pušky pod září reflektorů z vrtulníku.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam