• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    Trefné

SITH
    SITH --- ---
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    kámoš dostal po ročním timeoutu zpátky řidičák (epilepsie)!
    tj. můžeme s klidem prohlásit že je stabilní a ty kepra-rage záchvaty jsou taky minulost :)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    V sobotu jsem absolvoval prvni letosni vyjizdku na motorce - krasnejch 17 stupnu, modry nebe, muj "kontrolni okruh" kolem baraku krasnou krajinou. V nedeli jsme vyjeli s mym synem a jeho pritelkyni - tri motorky uz v podstate tvorej motorkarskej gang - smerem na Gurnigel, krasnou kopcovitou krajinou Emmentalu. Pocasi taky fajn, ale cim vejs clovek na ty kopce vyjel, tim vic byl vdecnej za teplou vlozku v bunde. Tam nahore krajina o fenomenu jaro zatim moc neslysela, uz se tesim az dorazi i tam a zacnou byt vsude citit ty jarni vune.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    jak se mi vrátil hlad, jako teda fakt hlad jinak je mi blbě, tak mě donutil začít si dělat sebou svačiny, protože kolikrát ani nikam zajít na jídlo nemám čas..
    Tudíž, konečně nastala chvíle, pořídit si nějaký super hezký boxík na svačinu!!! (musí mít smysl, než něco nového koupím, jako třeba loni ten deštník, ten jsem chtěla taky několik let.)
    já se tak moooooc těším, jak to budu vybírat a váhat a měřit aby se mi tam všechno co přes den jím vešlo...
    dlouho jsem se na nic (z ničeho) tak netěšila, je to zase fajn pocit!
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    TRISSIE: Mně pobavilo upozornění na krabici od dceřiny panenky: "Pozor, při hraní může vzniknout nepořádek."
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    Sezóna skákacích hradů zahájena, proběhly první dvě výpůjčky...je na čase rozšířit sortiment o popkornovač a stroj na cukrovou vatu...
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    Dnesni impulzivni nakup letenek.
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    Ona řekla čůrák:)))
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TRISSIE: Chybí to vystoupení :)
    Teda pokud po položení se nedojde k automatickému vystoupení :))
    DARKINA
    DARKINA --- ---
    Celý sobota! Anežka byla ve 2,5 letech poprvé na lyžích. Moc jí to šlo a hlavně bavilo! Potom skvělý výlet kdy jsme si půjčili sáňky a i pomocí dvou přibližovacích roleb jeli na nich až do Pece. Ty sáňky byly boží, fakt jsem si to strašně užívala jako malá. Následný drink v Bullbaru a taneček Anežky na sudu byla už jen třešnička na dortu.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    návod na použití houpací sítě :-)

Nastoupení a vystoupení z výrobku bez pomoci druhé osoby
    1. Postavte se blízko středu výrobku (obr. E).
    2.Jednou rukou výrobek vyvažte. (obr. F)
    3.Opatrně se posaďte na výrobek a přitom ho vyvažujte rukou. (obr. G).
    4.Úplně se položte do výrobku. (obr. H).
    CUKI
    CUKI --- ---
    Tady kousek na pláži: "Someone in uniform is walking around here, asking if we saw a kilo package hash floating in the sea…" :-D
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    Přeplatek elektřiny skoro 4 litry. A to jsem si po posledním vyúčtování zvedla zálohu o stovku.
    Fijalo, octuo! :D
    DZANDIS
    DZANDIS --- ---
    Už se to blíží!
    _
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Koupila jsem si polstar z pametove peny a i kdyz vypada jako vlozka, tak se na nem spi NADHERNE.
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    Že se mi konečně podařilo podepsat kvalifikovaným elektronickým podpisem pdf smlouvu na Linuxu (Kubuntu).
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Dnes bylo fakt hezky, poprvé na zahradě v triku a zasadil jsem si tam borůvky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam