• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    DZANDIS
    DZANDIS --- ---
    Už se to blíží!
    _
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Koupila jsem si polstar z pametove peny a i kdyz vypada jako vlozka, tak se na nem spi NADHERNE.
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    Že se mi konečně podařilo podepsat kvalifikovaným elektronickým podpisem pdf smlouvu na Linuxu (Kubuntu).
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Dnes bylo fakt hezky, poprvé na zahradě v triku a zasadil jsem si tam borůvky.
    SITH
    SITH --- ---
    MART1NKA: samozřejmě
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    POZITRON: Dneska to bylo na tričko ☝️
    A večer ohýnek a opékání buřtů...
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Darwin nadskakuje v hrobě nadšením a snaží se dostat ven, aby se podíval.
    Taky mě pobavil komentář, který navrhuje alternativní titulek (jak jinak): "Great Tits Gain Massive Peckers".

British birds adapt their beaks to birdfeeders | University of Oxford
    https://www.ox.ac.uk/news/2017-10-20-british-birds-adapt-their-beaks-birdfeeders
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Ráno snídam ryzovou kaši, tak jsem si vzpomněla, jak jsem jako mala otravovala mamku, ať koupí tu myšku krupičku (zbytečně draha a stejně hnusná). Tak jsem ji hodila do Googlu a vyskocila na me tahle recenze, která mě u té kaše celkem pobavila. Závidím lidem, kteří se dokáží rozčilit nad tad takovou prkotinou. Ti musí mít hezký život, když je tankuje králík na krabici s kaší :))

MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Zdálo se mi, že jsem byla v lese kácet soušku a náhodou tam objevila početnou lokalitu smrkovníku plazivého. Zrovna šla okolo botanická exkurze a účastníci mi gratulovali a říkali kolegyně.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    LUSINDA: 25 minut autem, 20 jizd za 300, to uplne staci. :) samozrejme Bad Gastein to neni, ale lepsi nez nic.
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    Děti, nechali mne spát dýl, samy si vyčistili zuby a mám na stole snídani. Sice musím uklidit kuchyň, chodbu i koupelnu, ale potěšilo mne to ❤️
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    LUSINDA: Chotoun
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    POZITRON: to je Chotouň, nebo šibeniční vrch? Jiný kopeček se sjezdovkou neznám ☺️
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    Tenhle roztomilej kopeček u Prahy úplně stačí. ❤️

MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    SITH: Horsie ako ked varil Soukup s Agatou?
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    UNUX: tu tam ma jako Milenu:-P
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    _
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam