• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    MARKYSHA: že sebe
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    FEFERONIE: nevím, jakou mají politiku, ale miluju lidi, co si že se umí dělat srandu:-)) A kupodivu (aspoň na mě) to nepůsobí trapně.
    KURE
    KURE --- ---
    FEFERONIE: hej hej hej. ;)

FEFERONIE
    FEFERONIE --- ---
    MARKYSHA: Jak ty pupkaci tanci a hraje k tomu ‘ill take you down’.. to je message k mdz k nezaplaceni
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Jo a shodila jsem pet kilo.
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Jsem rozvedena! A jestli jsem o tom nekdy pochybovala, tak to co ten sebestrednej smejd bez spetky sebereflexe predvedl, me ujistilo na 100 %, ze je to jedno z nejlepsich rozhodnuti v mym zivote.

Muj mily, diky, ze jsi mi otevrel oci. Od dnesniho dne bude zivot jenom hezci.
    Nikdy by me nenapadlo, ze budu chtit zpatky svoje rodne prijmeni.
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    Před několika měsíci jsem si založil Vinted s tím, že se elegantně zbavím věcí. No jsou to ležáky, které neustále slevňuji, a dneska konečně! Konečně prodán předmět. Sice za 35Kč, složitě, ale prodán. Já se teda rozšoupnu! :D :D :D :D
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Syn, který se celou noc ze spaní řehtal..)
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    Trefné

SITH
    SITH --- ---
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    kámoš dostal po ročním timeoutu zpátky řidičák (epilepsie)!
    tj. můžeme s klidem prohlásit že je stabilní a ty kepra-rage záchvaty jsou taky minulost :)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    V sobotu jsem absolvoval prvni letosni vyjizdku na motorce - krasnejch 17 stupnu, modry nebe, muj "kontrolni okruh" kolem baraku krasnou krajinou. V nedeli jsme vyjeli s mym synem a jeho pritelkyni - tri motorky uz v podstate tvorej motorkarskej gang - smerem na Gurnigel, krasnou kopcovitou krajinou Emmentalu. Pocasi taky fajn, ale cim vejs clovek na ty kopce vyjel, tim vic byl vdecnej za teplou vlozku v bunde. Tam nahore krajina o fenomenu jaro zatim moc neslysela, uz se tesim az dorazi i tam a zacnou byt vsude citit ty jarni vune.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    jak se mi vrátil hlad, jako teda fakt hlad jinak je mi blbě, tak mě donutil začít si dělat sebou svačiny, protože kolikrát ani nikam zajít na jídlo nemám čas..
    Tudíž, konečně nastala chvíle, pořídit si nějaký super hezký boxík na svačinu!!! (musí mít smysl, než něco nového koupím, jako třeba loni ten deštník, ten jsem chtěla taky několik let.)
    já se tak moooooc těším, jak to budu vybírat a váhat a měřit aby se mi tam všechno co přes den jím vešlo...
    dlouho jsem se na nic (z ničeho) tak netěšila, je to zase fajn pocit!
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    TRISSIE: Mně pobavilo upozornění na krabici od dceřiny panenky: "Pozor, při hraní může vzniknout nepořádek."
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    Sezóna skákacích hradů zahájena, proběhly první dvě výpůjčky...je na čase rozšířit sortiment o popkornovač a stroj na cukrovou vatu...
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    Dnesni impulzivni nakup letenek.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam