• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    1MALALISTICKA: Paní na Kladenské finančním úřadě mne opakovaně zachránily tím, že mi přesně řekly, co mám kam napsat. Jsou zlaté.
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Právě jsem si požádal o nový řidičský průkaz online. Dokonce mají mou aktuální fotografii, protože jsem nedávno žádal o pas a oni si mne vyfotili.
    OMG 21. století se blíží!
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Sehnala jsem hlídání na neděli, tudíž mohu jít na přednášku.. jupí!
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    1MALALISTICKA: +1 na milou pani, ktera mnou podany priznani ktery sem samozrejme vyfailoval (PROC JE TO KURVA TAK SLOZITY?) opravila , poslala mi do mailu, ja to podal a pak jen prijde kolik mam platit... dekoval sem uprimne a radostne
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    1MALALISTICKA: Ja som ho nepodala schvalne a poslali mi ho vyplnene s papierikom s cislom uctu, kam mam ciastku poslat. Boli na urade hrozne mili. Mne to poradil kolega. Pani vobec nevyzerali, ze ich tato cinnost nejak otravuje.
    ADRIENE
    ADRIENE --- ---
    Mashalesi Art Design | MASHALESI JOKE VEČÍREK (2021) Nevěra s manželem😂 | Instagram
    https://www.instagram.com/reel/DFt2lu7gWgA/?igsh=eGc3YmxuYTBuZnp5
    Já ju žeru už dlouho, toto mi zas připomnělo proč
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    Kdo zapomněl podat přiznání daně z nemovitosti po rekonstrukci? Komu dneska volala referentka z finančáku, jestli náhodou na něco nezapomněl? Komu to celé nadiktovala tak, ze to stačilo jen uložit a odeslat? Mam chuť jí tam dovézt obří bonboniéru. Na Kladně proste jsou milý lidi:)
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Elektrikáře po hádce s manželkou ovládl vztek a vypnul proud v trolejích MHD - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/plzen/zpravy/muz-zamerne-poskodil-trakcni-vedeni-trolejbusy-plzen-pmdp.A250311_114123_plzen-zpravy_vb

Chlápek prostě jenom chtěl mít pokoj od staré🤣
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Zvládla jsem své první živé vysílání, aniž bych se pozvracela. A zítra znovu a tentokrát lépe!
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    S dcerou jsme se vzájemně překvapily, že ta druhá ví, co je corn dog 🤣
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Volala mi dcerka, že prý v rádiu slyšela, že v Praze budou hrát CocoRosie a jestli půjdeme. Koťátko.
    ENDER
    ENDER --- ---
    Dnes jsem dostal jeden z tech pracovnich ukolu, na ktere clovek ceka cely korporatni zivot. Sepsat exit strategie pro sluzby google, apple a garmin pay.
    Kolega chatgpt se dost zapotil. Jako kontaktni osoby jsem uvedl CEO techto firem, doufam, ze nekdo z naseho auditu bude volat do apple, ze chce mluvit s timem cookem..
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    LIMETA: jestli tu z cssr tak ta se dneska drazi za desetinasobek, ta federacni za zhruba dvoj az trojnasobek puvodni hodnody, takze jsi i v plusu :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Dneska jsem si v jedné firmě hladila jejich terapeutického králíka. Byl to skvělý začátek dne.
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    Paní mi dnes zaplatila papírovou padesátkou, že nic jiného nemá. Z nostalgie jsem ji vzala :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam