• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    sestrenice vcera volala, ze poleti za typkem do holandska, estli se nechci stavit k ni na barak a dat tam jednu noc a rano by prijela.
    frajerka tam ma 8 psu a 2 kocky. a ja tam mam prijet sam. dyt me tam sezerou! :D
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    SALVATOR: Vůbec se v jeho chutích vidim. Jsou mu tři a jeho oblíbený pochutiny sou teď olivy a výrazný sejry (parmezán žere samotnej). Já v jeho věku užíral svýmu tátovi ďábelský tousty. Myslim, že až bude větší, zamiluje si chipotle.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    SALVATOR: na vandr příště jdu jenom s kilem chalvy
    "a vím, že ráno si dám na cestu"

prdlajs, sežeru to cestou

no a co, co nemusíš nosit na zádech
    je lepší nosit v břichu
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Vlkodláče mi sežralo skoro všechnu chalvu, co sem si připravil ke kafi a pohánělo mě u toho nežným, ale důrazným "ham, ham!". Je po mně. ❤️
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    nutella!
    made my day : )
    MARKETAPARKETA
    MARKETAPARKETA --- ---
    NELLAS: to joo:) bohuzel to nezjistim, ale nejvic jim to preju
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MARKETAPARKETA: Pokud jsou třeba tři, tak 3:0 :D
    MARKETAPARKETA
    MARKETAPARKETA --- ---
    Pred nekolika mesici se sykorky rozhodly, ze si pod venkovnim parapetem udelaji hnizdo. Vykutaly si docela slusnou diru, skrabaly do zdi kazde rano i vecer, az me to nekdy sralo. Nahlasila jsem to majitelce bytu a SVJ. Pry se to musi resit. Prisel pan z SVJ, diru zadelal kusem polystyrenu a ze to urcite pomuze. Dnes rano me cerstve narozena ptacatka probudila neznym pisklavym zpevem. Sykorky vs SVJ 1:0
    ANDREJKA
    ANDREJKA --- ---
    Kolegyně dostala vajíčka od známého farmáře a půjčený inkubátor a už tři týdny u nich ve třídě pozorují, co se bude dít. V noci na včerejšek se vylíhla dvě kuřata a potom během vyučování třetí. Vidět to nadšení těch dětí je úplně neuvěřitelný.
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    NELLAS: On ani ten "zybtek uší" moc nepotěší.
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    KURE:
    nebo dve zachodovy misy vedle sebe
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    KURE: to sem přesně k tomu chtěl napsat! pak sem si pomyslel, že vzhledem k diskuzi o dentální hygieně ve vedlejším klubu s Nutellou, to nebudu tak tlačit :D
    KURE
    KURE --- ---
    DRAGON: mě to spíš přijde jako mít společnej kartáček na zuby.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    PIKKMA: Well, I have no comment on that :D
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    Kdybys žil v celibátu jako já, neměl bys tyhle problémy!
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Abych na tebe navázal, společnej profil na facebooku, to je jako být na dovolené s partou Němců :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    PIKKMA: mně je z toho prostě divno, tak si představuju :))
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    Chtej po me pridat do map nejakej kopec, tak pisu na nase oddeleni co resi definice prostoru a obecne geo veci, ze po nich chci souradnice a vejsku. Poslali mi odkaz na wiki. Well played
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    DRAGON: to všechno ty poznáš z fotografie? :D
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    Kolem myho domu se pohybujou zvirata. Srnci, jezevci, lasicky a kuny, spousta kocek, psi, litaj tu dravi ptaci, na louce mi chodej kravy a slepice. V posledni dobe vidam na kamerach pres den hopkovat hnedyho kralika kterej utekl sousedce, a v noci vidim jak tam cmucha liska. Ten kralik se rozhodl pro zivot badass outlaw, podle motta live fast and free and die young. Kazdej novej den kdy ho vidim nam s pritelkyni dela radost. Run, rabbit, run! :)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam