• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ATUARFIK: Jen pokud jsi prase.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    DOUPLE: Mám na sobě asi deset kilo sádla, které se mi nelíbí. To jsem netušila, že ho v Lídlu vykupují!
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    V Lidlu pobavili

DRAGON
    DRAGON --- ---
    SALVATOR: vím, rozdíl mezi teploměrem a okolím teploměru překvapivě mizivý, zkrátka je tam ukazatel, jestli mě to zabije, když tam vlezu.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    OCTOPUSS: važ slova! Abych ti to nesplnila! A koho pozvu do sprchy je jen na mně!
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    DRAGON: Akorát že jestli to máš na přímým slunci, tak měříš spíš teplotu teploměru, než vzduch kolem, žejo. Která je přece jenom relevantnější. Ale to jistě víš.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Tak jsme se nechali zblbnout oba 🤣
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    :D
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Ja som komentovala ten parovy profil na fb :D
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    MART1NKA: Už jsem letos na terase naměřila kolem 36. Když je čidlo na sluníčku, není to velký problém.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    VERSONNENHEIT: Mne to robila spolubyvajuca na koleji so svojim partnerom. Akurat ona srala s otvorenymi dvermi a on stal na chodbe. Fascinujuce.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MART1NKA: To je moje A.I. (absolute infernal) terasa smerujici na jih, za par mesicu sem budu hazet fotky, kde bude rucicka obmotana natrikrat kolem cervene padesatky (jednou sem tu nameril 65)
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    DRAGON: To neni fake? To neni AI?
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    Vysla knizka "Tesla files" s publikovanejma internima papirama ktery zverejnil nejakej whistleblower. Celkem legrace :-)

DRAGON
    DRAGON --- ---
    to de :)

LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    DRABICZ: jdu na to, chytej!

HNILOB
    HNILOB --- ---
    OCTOPUSS: vhodné umístěna sada vypouklých zrdcadel by mohla vyřešit ten problém s gymnastickou

DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    OCTOPUSS: kdo nesral do sprchy, ať hodí mýdlem!
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Asi doma navrhnu posunutí vztahu na next level.
    Jedinej problém je, že máme záchod odděleně a koupelnu do L, takže jediná varianta přicházející v úvahu je jeden visící na topení jako vopice, natahující se zpoza rohu jako průša, a čumící na druhýho, jak sere do sprcháče...
    Možná by se to dalo pojmout jako domácí performance, a rázem by z toho bylo umčo.
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    EZOUN: žiješ úplnej koprofágův sen!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam