• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    OCTOPUSS: važ slova! Abych ti to nesplnila! A koho pozvu do sprchy je jen na mně!
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    OCTOPUSS: vhodné umístěna sada vypouklých zrdcadel by mohla vyřešit ten problém s gymnastickou

DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    OCTOPUSS: kdo nesral do sprchy, ať hodí mýdlem!
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Asi doma navrhnu posunutí vztahu na next level.
    Jedinej problém je, že máme záchod odděleně a koupelnu do L, takže jediná varianta přicházející v úvahu je jeden visící na topení jako vopice, natahující se zpoza rohu jako průša, a čumící na druhýho, jak sere do sprcháče...
    Možná by se to dalo pojmout jako domácí performance, a rázem by z toho bylo umčo.
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    EZOUN: žiješ úplnej koprofágův sen!
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    DRABICZ: Ja treba v kuchyni i seru (setrim tim cas) a skutecne, dve nesanitarni hromady fekalii vedle sebe je fakt romantic dream. ❤️
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    EZOUN: tak předpoklad - srát bez soukromí zvládá, takže proč ne..)
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    Ono se to má tak, že rodina (potažmo partneři) mají být pohromadě a dělat věci společně. Proto se třeba jí v kuchyni, nebo je právě kuchyň součástí obýváku. Ze stejného důvodu jsou hajzly v koupelně.
    Já třeba na hajzlu i jím (šetřím tím čas) a skutečně, dvě sanitární keramiky vedle sebe je fakt romantic dream ❤️
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    Sla pracovat do koproratu.
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    HEJSEK23: tohle jsem vytěsnila.

NELLAS: šla pracovat do korporátu :))
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    NELLAS: nesmysl ;)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    HEJSEK23: Kvalitní větrání?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    VERSONNENHEIT: Po téhle historce ses s ní rozešla?
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    VERSONNENHEIT: a opačně?
    Já teda když seru, tak bych v tý místnosti nikomu nepřál bejt semnou. nebo je v plynový masce? v tý se ale zase blbě mluví
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    VERSONNENHEIT: bývalá kolegyně :)
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    PIKKMA: ano dělá. Vyprávěla o tom moje kolegyně, že ona třeba v koupelně uplně v klidu sere a její přítel sedí na okraji vany a povídají si.
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    Vážně tohle někdo dělá???
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    PIKKMA: proč myslíš že si lidi cpou záchody do koupelny? Není nad výhled z vany na seroucího partnera.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    DRABICZ: Potvrzuji.
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    DRABICZ: To je velmi znepokojující představa... Neeeee 😄
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    NOFNAK: přesně! Držet se za ruce při sraní je mnohem větší romantika, než anál na prvním rande :)
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    RAGNAROK: Počkat počkat, nepleť si cringe s romantikou :D.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Cypress Hill - "Hits From The Bong" (Everybody's Live With John Mulaney on Netflix)
    https://youtu.be/KaV97EOkGqE?si=zR0GTa8IwpHhp6-E

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam