• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Tohle mě dnes strašně moc potěšilo ❤️
    Myslel sem, že mi je máma už dávno vyhodila nebo že se ztratily při nějakém stěhování, našel sem ve sklepě svojí sbírku National Geographic, trvalo to léta než sem posbíral celý ročníky a doplnil, co sem podědil, Ebay se na mně napakovala tehdy :) hodně starý ročníky, jsou toho tři banánový krabice, to jde okamžitě do mé nove knihovny. Navíc jsou v tak perfektním stavu, v jakém si je pamatuju, nic se s nimi nestalo. To je čistá radost a vděčnost toto.. 🤍

KUBIIK
    KUBIIK --- ---
    PESTRYPAPOUSEK: Můj otec na Marxe, já na Lenina. Děti nemám, bál jsem se, že by to nebylo na Mao Ce-tunga.
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    Uz se vas pokusila potesit cocka? Prirodni usmev ...

MARASAN
    MARASAN --- ---
    KOUDY: kde v EU maji vejce za petinu centu?
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    KB o víkendu nemaká, umpalumpové mají volno :)
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    PESTRYPAPOUSEK: Hlasim se do kkubu s casti rodiny: Heydrichiada, vypaleni Lidic, zastreleni Johna Lennona, zacatek druhy svetovy a pak jeden aprilovej bratranec. Asi at je veselo, nebo co.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Pobavilo retenční oddělení Vodafonu. Teda i potěšilo. Ale hlavně mě tak překvapili, že se z toho budu ještě nějakou dobu vzpamatovávat.
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    Já jsem ten špendlík v myčce našla. Huraaaa. Nejsem pošuk, fakt tam byl.
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    SITH
    SITH --- ---
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    Karim a Luka

MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    Dneškem sem ukončil 80 suchých dnů...bylo to fajn, za rok zas!
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    Errol Musk, the father of Tesla CEO Elon Musk, believes that his son can't be racist due to his past relationships with "Black servants" who worked for the family in apartheid South Africa.

Tvl, posun od "Já nejsem rasista, mám mezi černochama spoustu kamarádů" k "Já nejsem rasista, já měl černý sluhy" is wild as fuck.
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    Dnes, na Světový den Downova syndromu, má narozeniny má kamarádka. Její prvorozený (a báječný) syn má Downův syndrom. Nedosti na tom, diagnostikovali mu i autismus - a co myslíte, kdy má narozeniny kamaradcin manžel a chlapcův táta? Ano, správně, slaví narozeniny spolu s autisty.
    Mi to připomnělo, že já jsem se narodila na výročí VŘSR a můj manžel v den narozenin Vladimíra Iljiče. Taky jsme se hezky našli :)
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    NELLAS: V tom případě není problém. Navíc velmi často bývám i svině.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ATUARFIK: Jen pokud jsi prase.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    DOUPLE: Mám na sobě asi deset kilo sádla, které se mi nelíbí. To jsem netušila, že ho v Lídlu vykupují!
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    V Lidlu pobavili

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam