• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    MICHELLEDANIELS: dobře pí učitelko:))
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    NOFNAK: mne chvíli vrtalo hlavou to wanabi. Jestli je wasabi gangsta, jako ostrej, ale asi bude spis wannabe :))
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Nebyl to sen a i po probuzení se to děje!
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Ptačí zpěv. Sbohem, zimo!
    OLIII
    OLIII --- ---
    Loni na jaře jsem si do předsíně připravila věci na přesazení svojí monstr monstery... a dneska jsem jí konečně přesadila! Jo!
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Synův spolužák dostal na Instagramu pěkné přání spolu s videem, kde ničí školní skříňku. Tak se škola připojila k blahopřání.

NELLAS
    NELLAS --- ---
    SALVATOR: Jo, vážím přesně tolik, co kachna :)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Potkala jsem černé koťátko, rozběhlo se ke mně a nechalo se poňuňat. Že ke mně jdou ty černé kočky často tak neomylně :D
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    Vinted má o víkendu poštovné zadara.......a sakra
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    LOOOL - dvakrat za mesic autonehoda a v obou pripadech vinnik psychiatr. Wtf?! Jako kolik jich je v CR?
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    PESTRYPAPOUSEK: babička mi taky rikala, ze jsem jejich říjnová revoluce. Dlouho jsem nechapala, co to mele, když jsem v listopadu.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    jinak sem objel alzu, palladium (smarty.cz), datart, it/av mania, abych hub-adapter 2xusb-c+hdmi objednal na webu "tvrzenaskla" :D
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    14 dni uz tu bundu taham a az ted sem si vsimnul :D

DRAGON
    DRAGON --- ---
    Tohle mě dnes strašně moc potěšilo ❤️
    Myslel sem, že mi je máma už dávno vyhodila nebo že se ztratily při nějakém stěhování, našel sem ve sklepě svojí sbírku National Geographic, trvalo to léta než sem posbíral celý ročníky a doplnil, co sem podědil, Ebay se na mně napakovala tehdy :) hodně starý ročníky, jsou toho tři banánový krabice, to jde okamžitě do mé nove knihovny. Navíc jsou v tak perfektním stavu, v jakém si je pamatuju, nic se s nimi nestalo. To je čistá radost a vděčnost toto.. 🤍

KUBIIK
    KUBIIK --- ---
    PESTRYPAPOUSEK: Můj otec na Marxe, já na Lenina. Děti nemám, bál jsem se, že by to nebylo na Mao Ce-tunga.
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    Uz se vas pokusila potesit cocka? Prirodni usmev ...

MARASAN
    MARASAN --- ---
    KOUDY: kde v EU maji vejce za petinu centu?
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    KB o víkendu nemaká, umpalumpové mají volno :)
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    PESTRYPAPOUSEK: Hlasim se do kkubu s casti rodiny: Heydrichiada, vypaleni Lidic, zastreleni Johna Lennona, zacatek druhy svetovy a pak jeden aprilovej bratranec. Asi at je veselo, nebo co.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam