• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    BOBESH: jo ti jsou výborní
    KOPRETKA: to mě pobavilo, jak se přesouvá soudní jednání, protože jsem měla ranní sex😅 Přeji ti to😘
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Prostě jak se život sere, člověk nesmí ztrácet naději, protože když si člověk myslí že už je na dně, tak aspon mě se pak něco naskytne co ten život zase nakopne..
    já jsem po 25 letech, zatím částečně, změnila pracovní obor(prostě jsem vyhořela, tak nešlo jinak).. Po dnešním sezení a plánování kalendáře, mám spoustu práce na příští měsíc, ale hlavně se počítá, že si za úkony budu fakturovat dvě až tři hodiny, i když jsem tam reálně půl hodiny.. Dnes jsem řekla, že je supre, že tam kolem 19 nic není, protože mám kurz malování a hned mi bylo řečeno, ok, tak tam hodíme, že od 18 od rána do 20 noci, to tu máme obsazený, aby jsi měla volno.. Jooo tohle se mi fakt moc líbí!!!! a hlavně ti lidé o které se ,,starám,, jsou tak nabíjející pozitivní energii, že to vlastně není práce ale zábava!!!
    A když jsem napsala, šéfové, že posouvám schůzku kvůli rannímu sexu, tak mi to ještě pochválila..)
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    Potěšil mě konečně povedený mail klient do mobilu Fairemail https://faircode.eu/
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    87HIGHFLYER: Pardon, že jsem v tom videla zase nejaky dětský slang, který neznám.
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    MICHELLEDANIELS: dobře pí učitelko:))
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    NOFNAK: mne chvíli vrtalo hlavou to wanabi. Jestli je wasabi gangsta, jako ostrej, ale asi bude spis wannabe :))
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Nebyl to sen a i po probuzení se to děje!
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Ptačí zpěv. Sbohem, zimo!
    OLIII
    OLIII --- ---
    Loni na jaře jsem si do předsíně připravila věci na přesazení svojí monstr monstery... a dneska jsem jí konečně přesadila! Jo!
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Synův spolužák dostal na Instagramu pěkné přání spolu s videem, kde ničí školní skříňku. Tak se škola připojila k blahopřání.

NELLAS
    NELLAS --- ---
    SALVATOR: Jo, vážím přesně tolik, co kachna :)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Potkala jsem černé koťátko, rozběhlo se ke mně a nechalo se poňuňat. Že ke mně jdou ty černé kočky často tak neomylně :D
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    Vinted má o víkendu poštovné zadara.......a sakra
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    LOOOL - dvakrat za mesic autonehoda a v obou pripadech vinnik psychiatr. Wtf?! Jako kolik jich je v CR?
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    PESTRYPAPOUSEK: babička mi taky rikala, ze jsem jejich říjnová revoluce. Dlouho jsem nechapala, co to mele, když jsem v listopadu.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    jinak sem objel alzu, palladium (smarty.cz), datart, it/av mania, abych hub-adapter 2xusb-c+hdmi objednal na webu "tvrzenaskla" :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam