• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    Schválně čí matka bude mít nejlepší reakci.
    jdu do toho taky
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    RIVEEK: to ji musi ukonejsit jak hovado. To taky budu muset na mamu zkusit. Dik.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    FB mi nabídl batůžek ve tvaru kapybary.

RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    GIRAFFKA: zní to divně, ale jo. Obvykle v kontextu: "Jak to, že tady zas není nic k jídlu, včera jsem byla na nákupu! Proč necháváte ty prázdný obaly v lednici? Zmizela šunka, ale brokolice se nikdo ani nedotkl!" Na to skoro dvoumetrovej mladší puberťák se zádama jak letiště bere mou drobnou manželku, co má metr padesát sedm, kolem ramen a konejšivým hlasem dělá: "Pššššššš. Nebreč, bráško!"
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    RIVEEK: hele a matku taky oslovujou "brasko"? Ja abych treba casem nebyla trapna (vic nez vyplyva jen z myho veku).
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    A jinak me tedy tesi, ze az na sestru blaznivku je to vsude jinde v rodine dost ok. A muj muz je nejhodnejsi. Hned po kockach a zajinkovi teda. Je extra odpocivny vracet se domu. Je tam bordel, ale klid❤️
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    RIVEEK: to zkusim priste na synovce, schvalne, jestli ho to, brasku, sunda.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    RIVEEK: no to bych asi rozuměla:-)))
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    DRABICZ: Pracuju s poměrně mladejma lidma, takže tenhle slovník mi není uplně cizí :))

Nicméně použití slova "random" ve smyslu "divnej" je pro mě teda taky novinka.
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    FRK_R23: díky, můj slovník slangů z roku 1923 je na toto doslova krátký (a já se taky u půlky nechytal - to mne ještě čekají s trpaslíkem hezké chvíle)
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    je to z trochu jiného soudku, ale třeba taky pobaví: kamarádčin syn (15 let, Downův syndrom) si kreativně spojil fakt, že dotyčná o své mámě mluví jako o matce, s jedním kamarádčiným situačním povzdechem "já jsem ale hlava děravá". Smích mi vylítnul i nosem, když jsme poprvé zaslechla jeho energické oslovení MATKO DĚRAVÁ.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    RIVEEK:
    DRABICZ:

V klidu si povídáme na hřišti, cvičím na hrazdě shyby a pak, tati, se tam objeví nějakej kluk a že prý dobře cvičím.
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    MARKYSHA: jasně že jo! Běžná slovní výbava dětí. Kluci si mě i manželku, nevím proč, teď navykli oslovovat jménem a mluví gangsta parodickým stylem, takže z nich dost často padají perly jako: "Čilujeme před školou na hřišti, feeluju si na hrazdě pushupy, a pak, Václave, bráško, se tam naprosto random spawnul nějakej cápek a prej že to dobře fituju..." Někdy si musím vyžádat, aby mi to zopakoval, abych pochopil obsah sdělení.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    MARKYSHA: Ale wtf random je prostě něco divnýho :))
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    MICHELLEDANIELS: já měla za to, že random je náhodně, kdokoliv, cokoliv apod.
    CUKI: ale fuj, proč bych měla sex s nezletilou osobou? Mám velmi dávno plnoletého přítele:-D Co se týče přísedících, to je jiná, někteří by stáli za hřích :-)
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    AXTHEB: Ani neměla být.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    NOFNAK: Náladu to zvedlo oběma, funkční balicí technika to imho není.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    NOFNAK: taky jsem to zkoušela, ale kdo vi. Deti si vzdy oblibi nejake slovo a to pak pouzivaji všude, aniž by to muselo dávat význam :) Jeste nedávno u nas bylo vse "random" ... prostě chapes kamo...teda mami, úplně random to bylo :))
    Což mi pak v praci vysvětlili, že se to udajne pouziva i misto slova divný. Jakože random typek je prý divnej týpek.
    KURE
    KURE --- ---
    AXTHEB: :D dobře ty
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam