• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    FRK_R23: díky, můj slovník slangů z roku 1923 je na toto doslova krátký (a já se taky u půlky nechytal - to mne ještě čekají s trpaslíkem hezké chvíle)
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    je to z trochu jiného soudku, ale třeba taky pobaví: kamarádčin syn (15 let, Downův syndrom) si kreativně spojil fakt, že dotyčná o své mámě mluví jako o matce, s jedním kamarádčiným situačním povzdechem "já jsem ale hlava děravá". Smích mi vylítnul i nosem, když jsme poprvé zaslechla jeho energické oslovení MATKO DĚRAVÁ.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    RIVEEK:
    DRABICZ:

V klidu si povídáme na hřišti, cvičím na hrazdě shyby a pak, tati, se tam objeví nějakej kluk a že prý dobře cvičím.
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    MARKYSHA: jasně že jo! Běžná slovní výbava dětí. Kluci si mě i manželku, nevím proč, teď navykli oslovovat jménem a mluví gangsta parodickým stylem, takže z nich dost často padají perly jako: "Čilujeme před školou na hřišti, feeluju si na hrazdě pushupy, a pak, Václave, bráško, se tam naprosto random spawnul nějakej cápek a prej že to dobře fituju..." Někdy si musím vyžádat, aby mi to zopakoval, abych pochopil obsah sdělení.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    MARKYSHA: Ale wtf random je prostě něco divnýho :))
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    MICHELLEDANIELS: já měla za to, že random je náhodně, kdokoliv, cokoliv apod.
    CUKI: ale fuj, proč bych měla sex s nezletilou osobou? Mám velmi dávno plnoletého přítele:-D Co se týče přísedících, to je jiná, někteří by stáli za hřích :-)
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    AXTHEB: Ani neměla být.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    NOFNAK: Náladu to zvedlo oběma, funkční balicí technika to imho není.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    NOFNAK: taky jsem to zkoušela, ale kdo vi. Deti si vzdy oblibi nejake slovo a to pak pouzivaji všude, aniž by to muselo dávat význam :) Jeste nedávno u nas bylo vse "random" ... prostě chapes kamo...teda mami, úplně random to bylo :))
    Což mi pak v praci vysvětlili, že se to udajne pouziva i misto slova divný. Jakože random typek je prý divnej týpek.
    KURE
    KURE --- ---
    AXTHEB: :D dobře ty
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    AXTHEB: Tak takhle balí technik holky moderním způsobem :-). Působivé.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Právě jsem využil toho, že sebou vozím tiskárnu na štítky. Vytiskl jsem štítek Sluší ti to a dal ho osobě naproti. Byla to pravda, tak co.
    Vzala si ho, přečetla, rozzářila se a nalepila si ho na telefon.
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    MICHELLEDANIELS: Zkoušel jsem to googlit, ale asi se budu muset zeptat nějakého dítěte.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    BOBESH: jo ti jsou výborní
    KOPRETKA: to mě pobavilo, jak se přesouvá soudní jednání, protože jsem měla ranní sex😅 Přeji ti to😘
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Prostě jak se život sere, člověk nesmí ztrácet naději, protože když si člověk myslí že už je na dně, tak aspon mě se pak něco naskytne co ten život zase nakopne..
    já jsem po 25 letech, zatím částečně, změnila pracovní obor(prostě jsem vyhořela, tak nešlo jinak).. Po dnešním sezení a plánování kalendáře, mám spoustu práce na příští měsíc, ale hlavně se počítá, že si za úkony budu fakturovat dvě až tři hodiny, i když jsem tam reálně půl hodiny.. Dnes jsem řekla, že je supre, že tam kolem 19 nic není, protože mám kurz malování a hned mi bylo řečeno, ok, tak tam hodíme, že od 18 od rána do 20 noci, to tu máme obsazený, aby jsi měla volno.. Jooo tohle se mi fakt moc líbí!!!! a hlavně ti lidé o které se ,,starám,, jsou tak nabíjející pozitivní energii, že to vlastně není práce ale zábava!!!
    A když jsem napsala, šéfové, že posouvám schůzku kvůli rannímu sexu, tak mi to ještě pochválila..)
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    Potěšil mě konečně povedený mail klient do mobilu Fairemail https://faircode.eu/
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam