• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    https://www.novinky.cz/clanek/krimi-kocky-v-kavarne-vybuch-plynu-jako-zazrakem-prezily-hasici-poskozeny-dum-zbourali-40514503#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=8&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

Kočičky jsou živé a zdravé, nebyly vůbec ve sklepě. Nejsou mrtvé a ani se nerozutekly. Všem moc děkuji za ohromnou pomoc,“ napsala Lucie Plíhalová. Zvířata skončila v péči veterinářky. S vystěhováním objektu pomohla řada dobrovolníků.
    ENDER
    ENDER --- ---
    Asi po 10 letech jedu prazskou mhd od prace, je to neskutecnej zazitek.
    V metru jsou na zdi reklamy! To je bozi!
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    ATUARFIK: Jack Harkness jel na dovolenou a nikdo nehlídá časoprostorovou trhlinu...
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    15.března: Rat rise in Cardiff leaves resident scared to open front door
    22.března: You can now see a massive woolly mammoth in Cardiff

Co bude dál... Godzilla? Každopádně Cardiff to má spočtený, koukám.
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Poté, co Boasberg deportace dočasně zastavil, Trump tohoto souce kritizoval a domáhal se, aby byl zbaven funkce. Na to ve výjimečném veřejném prohlášení reagoval předseda nejvyššího soudu John Roberts s tím, že odvolací proces, nikoli zbavování funkce, je správnou reakcí na nesouhlas se soudními rozhodnutími.

Já vlastně nevím, jestli se mi víc chce chrochtat smíchy, chytat se zoufalstvím za hlavu, nebo si vyblít celej vnitřek...
    Ten člověk je TAK zoufale MOC mimo, že to spouští všechny emoce najednou.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    jak si naběhli s výskokem!

(a jakkoli by toto pobavení šlo aplikovat poměrně široce, a to na domácí i zahraniční scéně, tak v tomto případě jde o spor se školou mých dětí :-)
    IF_
    IF_ --- ---
    Fuck me:X

BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    Po trech mesicich dostanu z tovarny hodinky po pravidelny petilety revizi. Sice bych si za to co to stalo mohl koupit troje normalni hodinky, a za pet revizi i novy ty co mam, ale stejne mam radost. Ja mam u nich vzdycky takovej pocit jako by to bylo nejaky zivy stvoreni, neco co si potichu tika a zije vlastnim zivotem.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    MICHELLEDANIELS: mě to docela baví :-)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    MARKYSHA: Já už se učím jen to, že od teď vlastně ničemu nerozumím. Snad me to do budoucích let vycvici natolik, že nebudu nad vším hořekovat holí, že za nas to bylo jiny :))
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    GIRAFFKA: když mě chtějí pozlobit taky, to mi říkají bro, kámo nebo mamino, mamina je asi nejhorší:-)
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    HEJSEK23: ta jeho obvykle křičí v pokračování: "Au! Nemačkej mě! Budu mít modřiny! Vrať mě na zem! Pusť mě! Vrať mě do kuchyně! Pomooooc!" a jak uvádí UNSEEN "sigma" zaznívá následovně, když se jdu podívat, co se děje. Takže oddenek předvádí bojovně něco jako: "A hele ho tady, myslí si, že je sigma, ale není ani alfa! Myslí si, že se ho leknu, ale přiznej si bráško, že mám větší svaly než ty, když ti bylo patnáct! No, co na to řekneš? Závistí ti slezly vlasy! Nemůžeš na mě! Nechytí, nechytí!" A držíc ženu jako živý štít, abych na něj nemohl, se klidí pryč, načež se ženou slzíme v záchvatu smíchu a puberťák dělá opičky z chodby....
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    RIVEEK: šmarjá, to je krásná scéna, úplně mi ukanula slza dojetí :))

hlavní je, nevzdávat se. nejmladší tuhle asi ani napotřetí nereagoval na výzvu k aktivitě, tak jsem na něj houknul: "tak ale pohni, blude!"
    zabralo to, pohnul, ale neodpustil si: "blude? tys fakt řekl blude?! you´re too old to say that!" což jsem elegantně odpálkoval prohlášením, že jsem byl sigma before it was cool a tak si hodlám nadále říkat, co chci.
    pak už se jen z pokoje ozvalo napůl zděšené a napůl pobavené "ty vole, brain rot dad..."
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Já mám s matkou dobrý vztah, takže jí bráško fakt říkat nebudu. Kromě toho, vy jako rodičům tykáte??
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    Schválně čí matka bude mít nejlepší reakci.
    jdu do toho taky
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    RIVEEK: to ji musi ukonejsit jak hovado. To taky budu muset na mamu zkusit. Dik.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    FB mi nabídl batůžek ve tvaru kapybary.

RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    GIRAFFKA: zní to divně, ale jo. Obvykle v kontextu: "Jak to, že tady zas není nic k jídlu, včera jsem byla na nákupu! Proč necháváte ty prázdný obaly v lednici? Zmizela šunka, ale brokolice se nikdo ani nedotkl!" Na to skoro dvoumetrovej mladší puberťák se zádama jak letiště bere mou drobnou manželku, co má metr padesát sedm, kolem ramen a konejšivým hlasem dělá: "Pššššššš. Nebreč, bráško!"
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam