• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    FRK_R23: můj syn mi už nějakou dobu říká Petro, nebo kočko, hlavně na veřejnosti... Doma říká normálně mami.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    OSIP: Nejlepší je podle mě ten Bartoška na konci, ta jeho průpovídka je výborná.
    OSIP
    OSIP --- ---
    ten Novotný:)
    Sedum (1990) - český film ft. Sagvan Tofi a Lukáš Vaculík
    https://www.youtube.com/watch?v=G8iZyASMfPg
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    KALIBAN: je to zabijaaak!!
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    Náš firemní Kocourkov:
    Za 35 dní končím v práci (tester v rámci audio vývoje), výpověď podaná z mojí strany, nespokojenost s přístupem vedení, logikou organizace práce, firmy apod.
    Dneska má dorazit první kandidátka na pohovor na uvolněné místo. Je to dohozená kámoška kolegyně ze sousedního týmu pro testování a vývoj web UI, a to bez praxe, jen s nějakým Tesana základním kurzem.
    A koho si šéf přizve na pohovor? No tuhle kolegyni a pro jistotu ještě další kolegyni pro jistotu zas z jiného týmu, přestože nikdo z nich o vývoji a testování audia neví ani Ň! Že by třeba řekli mě nebo našemu tech-leadovi, ať omrknem, jestli se na to ta holka bude hodit a co o tom ví? Né, to né...

Takže já se zajíčíma úmyslama už minimálně půl roku říkám: "Pojďte se to ke mě někdo naučit v rámci zastupitelnosti, až tu jednou nebudu... Dělám s věcma, který vy nepoužíváte, je tu potřeba znát specifickou teorii a není to jen tak." Nikdo nic, šéf na to nikdy nikoho sám befelem nevyčlenil. Výpověď jsem dal už v únoru, v květnu tu bude měsíc prázdný místo a pak přijde holka, co o tom nic neví?

Ty vole, já se fakt týhle firmě můžu jenom smát...
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    BOBESH: porad lepsi nez cukr :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    moe nepozornost/blbost :)
    posnidal jsem neobvykle u strejdy Mekdonalda. naky umely vejce, kafe. rikam 2 cukry! tak se to tam snazim tou jejich debilni vidlickou pozrit. pak vemu dva pytlicky a zactenej do Metra je automaticky sypu do kafe. Jak sem se chtel napit, tak koukam co to v tom kafi plave za cernej bordel? sul a pepr! :))
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Mám magnet na provázku! Mám magnet na provázku a budu ho nosit s sebou a budu zachraňovat lidi, kterým spadnou klíče do kanálu!
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    https://www.novinky.cz/clanek/krimi-kocky-v-kavarne-vybuch-plynu-jako-zazrakem-prezily-hasici-poskozeny-dum-zbourali-40514503#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=8&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

Kočičky jsou živé a zdravé, nebyly vůbec ve sklepě. Nejsou mrtvé a ani se nerozutekly. Všem moc děkuji za ohromnou pomoc,“ napsala Lucie Plíhalová. Zvířata skončila v péči veterinářky. S vystěhováním objektu pomohla řada dobrovolníků.
    ENDER
    ENDER --- ---
    Asi po 10 letech jedu prazskou mhd od prace, je to neskutecnej zazitek.
    V metru jsou na zdi reklamy! To je bozi!
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    ATUARFIK: Jack Harkness jel na dovolenou a nikdo nehlídá časoprostorovou trhlinu...
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    15.března: Rat rise in Cardiff leaves resident scared to open front door
    22.března: You can now see a massive woolly mammoth in Cardiff

Co bude dál... Godzilla? Každopádně Cardiff to má spočtený, koukám.
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Poté, co Boasberg deportace dočasně zastavil, Trump tohoto souce kritizoval a domáhal se, aby byl zbaven funkce. Na to ve výjimečném veřejném prohlášení reagoval předseda nejvyššího soudu John Roberts s tím, že odvolací proces, nikoli zbavování funkce, je správnou reakcí na nesouhlas se soudními rozhodnutími.

Já vlastně nevím, jestli se mi víc chce chrochtat smíchy, chytat se zoufalstvím za hlavu, nebo si vyblít celej vnitřek...
    Ten člověk je TAK zoufale MOC mimo, že to spouští všechny emoce najednou.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    jak si naběhli s výskokem!

(a jakkoli by toto pobavení šlo aplikovat poměrně široce, a to na domácí i zahraniční scéně, tak v tomto případě jde o spor se školou mých dětí :-)
    IF_
    IF_ --- ---
    Fuck me:X

BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    Po trech mesicich dostanu z tovarny hodinky po pravidelny petilety revizi. Sice bych si za to co to stalo mohl koupit troje normalni hodinky, a za pet revizi i novy ty co mam, ale stejne mam radost. Ja mam u nich vzdycky takovej pocit jako by to bylo nejaky zivy stvoreni, neco co si potichu tika a zije vlastnim zivotem.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    MICHELLEDANIELS: mě to docela baví :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam