• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    Tak ke skákacím hradům půjčuju i stroj na popkorn a cukrovou vatu :D
    ZANNA
    ZANNA --- ---
    GIRAFFKA: Připomněla jsi mi jízdu autobusem z Letňan do Roudnice. Pán bez přízvuku a pohodář. Nastartoval, vystrčil hlavu a křikl na cestující. Víte někdo, jak se najede na cestu do Roudnice? Zaskakuju za kolegu a jedu to poprvé:-)
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    GIRAFFKA: uz to svoji draci jizdou stahnul na 18!
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    Jedu za kamoskou za Prahu. Bus ma 20 minut zpozdeni (vyjizdi z Prahy...).
    Konecne jsem v buse. Ridi pan s azbukovym prizvukem. Nevypada,ze uplne vi, co dela. Evidentne chce ale nahnat zpozdeni, takze listky prodava za jizdy a pta se me, kolik mam doplacet...bud jim to nefunguje, nebo to s tim neumi nebo neprecte latinku...jako je to malinko drama, malinko neprijemny, malinko k nasrani,ale dokud jsou v autobuse vsichni zivi, tak je to i trochu zabavny.
    Psala jsem to kamaradce, ta tvrdi,ze ho mozna zna, ze posledne se s autobusem jeste ztratil po ceste v Ricanech:-D
    Asi radsi vystoupim u nich na namesti nez riskovat v ramci uspory casu prejeti jejich zastavky.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ATUARFIK: tolik mladejch lidí různých názorů a přesto v klidu a slušně. Ach jo, to by se tady stát nemohlo.
    FINSON
    FINSON --- ---
    OCTOPUSS: Tak třeba chtěli být hlavou z kopce záměrně 😁
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Už jsem dlouho nepotkal auto se souložícíma lidma :D
    Ale postavit ho doprostřed cesty v kopci, když o 50m dál je rovinka, kam to jde navíc šoupnout mezi stromy, to je buď velká nadrženost, nebo velká ignorace základní ergonomie autokoitu :D
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    Apríl? 😥😅😅😅

Střet i symbióza dvou generací a stylů. Stavbu stylového dvojdomu ovlivnili památkáři - Aktuálně.cz
    https://magazin.aktualne.cz/bydleni/stret-i-symbioza-dvou-generaci-a-stylu-stavbu-styloveho-dvoj/r~8fbc79ec0ae211f0a1910cc47ab5f122/
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    14:30 Grónsko představilo novou vládu. Napříč politickým spektrem, a prý dobrý. A to během sestavování ještě museli furt odhánět ty dotěrné mouchy zpoza Atlantiku.

FRDK
    FRDK --- ---
    FRDK: Tak teda - HOP!
    Zdravotně způsobilý, oštemplováno. V úterý nástup na značky :)
    Po dvou letech opět do procesu. Už ten režim fakt potřebuju.
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Po měsíci zaškolení stylem tak plav rybičko, dnes odjela šéfová, na měsíc do Peru. Udělala chat, pro mně a pár lidí, kdybych nevěděla abych se měla na koho obrátit...
    Na konci zprávy která je takovou úvodní a seznamuje účastníky co, proč a jak píše: jak jsem stihla Petru poznat, zůstane tento chat prázdný, takže to berte jen jako pojistku..
    Dnes bude fajn den.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    NICOLLETTE: Diky tobe za klub a Martine za knizku. Dnes jste mi obe zvedly naladu.
    (⁠.⁠ ⁠❛⁠ ⁠ᴗ⁠ ⁠❛⁠.⁠)
    BAAL
    BAAL --- ---
    Sel jsem do FR institutu na film a co jsem nevedel bylo, ze to je v ramci festivalu frankofonie a nasledoval raut s ochutnavkou jidla a piti z fr mluvicich zemi.

Takze jsem mel fakt super kanadskej dort a belgicke pivo, stacilo si vzpomenout na 5 slov francouzky co jsem se naucil pri toulkach Bruselem:-))

Paradni ctvrtek!
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Můj knižní klub.
    Hrozně moc díky všem.
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Byli jsme se synem na procházce a šli za paní, která venčila psa a poníka.

HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    Porad je to tam, nejvetsi shaolin muscle memory!

Divka si zapomnela founa u jeji maminky..

Mati pise: necham vam to hned za dverma od bytu v nakym pytliku s nakejma kaloriema atd, odemkni si a vem to a cau, ja uz zalehnu rano brzo stavam!!
    Vsecko jasny s prstemvnose, votocka autem, nejlehci uloha ever neasi vemu do ruky ty klice od baraku, pristoupim ke vchodu mamimky Me Vyvolene a jako ten nejtupejsi robot ZAZVONIM na Ten zvonek s Tim jmenem!?!?!?!:)))

Okamzite uvolnivse pazouriste stejne nepomohlo, ale aspon jsme se zasmali na muj ucet no
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam