• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Můj knižní klub.
    Hrozně moc díky všem.
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Byli jsme se synem na procházce a šli za paní, která venčila psa a poníka.

HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    Porad je to tam, nejvetsi shaolin muscle memory!

Divka si zapomnela founa u jeji maminky..

Mati pise: necham vam to hned za dverma od bytu v nakym pytliku s nakejma kaloriema atd, odemkni si a vem to a cau, ja uz zalehnu rano brzo stavam!!
    Vsecko jasny s prstemvnose, votocka autem, nejlehci uloha ever neasi vemu do ruky ty klice od baraku, pristoupim ke vchodu mamimky Me Vyvolene a jako ten nejtupejsi robot ZAZVONIM na Ten zvonek s Tim jmenem!?!?!?!:)))

Okamzite uvolnivse pazouriste stejne nepomohlo, ale aspon jsme se zasmali na muj ucet no
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    LODBROG: syn jako malý miloval holuby a koho měl rád, tak mu říkal Holub. Takže mi říkal Holube, Holubíku a zůstalo mi to poměrně dlouho. A někde jsem psala, že nevlastní syn navrhoval tetu Tlusťochu, ale tu jsem mu rozmluvila🤣 Občas jsem boomer nebo boomeřice.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    POZITRON: to jsi neviděla BESIP:-)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Jeden pro BACCARA :)

ALESH
    ALESH --- ---
    Team Trump’s Text Chain Disaster Gets Worse, “War Plans” Lies Won’t Stop & Very Dangerous Boom Mics
    https://youtu.be/nfKCwWN87jI?si=RtyjI73tP8auu2KC&t=761
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    KOPRETKA: Ty jo, to na mě dcera zkoušela taky - hlavně na hřišti před spolužačkama a dost důrazně. A bylo to divné.
    Už jsem to z ní vymlátil, dokud ji ještě přeperu jí to rozmluvil jako ne vhodné :P
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ty ve minule pytlicek s knoflikama. ted tohle :)
    6 cedulek!
    vic ste jich tam dat nemohli?
    jasne! pridame jeste jednu bez niceho! :D

DRAGON
    DRAGON --- ---
    podařil se mi konečně vydražit NG z roku a měsíce, kdy sem se narodil, docela dlouho sem ho sháněl.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    Pobavily omalovanky od CHMI. Takovy hezky obrazky pro deti. :)

MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    že tchánův útvar na játrech je s největší pravděpodobností nezhoubný, i když se to ještě ověřovalo biopsií a výsledky budou za tři týdny. "Jen" má pravou chřipku, což v 70 letech nic moc.
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    Jen houšť a větší kapky!
    Ruskou válečnou zpravodajku zabila mina. Psala o „neexistující“ Ukrajině - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/valka-na-ukrajine-ruskou-valecnou-zpravodajku-zabila-mina-psala-o-neexistujici-ukrajine-40514774
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    Skupa byl nejvíc :)
    FIDA
    FIDA --- ---
    Konečně jsem našla ten díl z 50. let s dobročinným plesem, to to trvalo!
    "a tati, proč ty lidi tancovali, aby mohli dát chudým peníze, proč jim je nedali rovnou" - miluju:D
    OSIP
    OSIP --- ---
    FRK_R23: Otec je nekonvenční a nechal si říkat jménem, tj. Honza, stejne tak mu řikali všichni moji kámoši.)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam