• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    DRAGON: Big Train!
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    FRK_R23: jako ze za total demenci sem myslel .))
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    DRAGON: Big Train! :))
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    FRK_R23: tvl co to je, to je skvely :))
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    DRAGON: První série je i česky. Hlavně je tam ale největší bomba, mistrovství světa v zírání :)))

Velkovlak (Big Train) - Zírání: R. Solowka vs Y. Uzliam (2. část)
    https://www.youtube.com/watch?v=spt2IboFJig
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    FRK_R23: dík, mrknu na to, připomíná mi to docela skeče Monty Pythonů:)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    DRAGON: Jestli neznáš, tak je to Big Train

https://www.imdb.com/title/tt0178126/
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    Tak ke skákacím hradům půjčuju i stroj na popkorn a cukrovou vatu :D
    ZANNA
    ZANNA --- ---
    GIRAFFKA: Připomněla jsi mi jízdu autobusem z Letňan do Roudnice. Pán bez přízvuku a pohodář. Nastartoval, vystrčil hlavu a křikl na cestující. Víte někdo, jak se najede na cestu do Roudnice? Zaskakuju za kolegu a jedu to poprvé:-)
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    GIRAFFKA: uz to svoji draci jizdou stahnul na 18!
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    Jedu za kamoskou za Prahu. Bus ma 20 minut zpozdeni (vyjizdi z Prahy...).
    Konecne jsem v buse. Ridi pan s azbukovym prizvukem. Nevypada,ze uplne vi, co dela. Evidentne chce ale nahnat zpozdeni, takze listky prodava za jizdy a pta se me, kolik mam doplacet...bud jim to nefunguje, nebo to s tim neumi nebo neprecte latinku...jako je to malinko drama, malinko neprijemny, malinko k nasrani,ale dokud jsou v autobuse vsichni zivi, tak je to i trochu zabavny.
    Psala jsem to kamaradce, ta tvrdi,ze ho mozna zna, ze posledne se s autobusem jeste ztratil po ceste v Ricanech:-D
    Asi radsi vystoupim u nich na namesti nez riskovat v ramci uspory casu prejeti jejich zastavky.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ATUARFIK: tolik mladejch lidí různých názorů a přesto v klidu a slušně. Ach jo, to by se tady stát nemohlo.
    FINSON
    FINSON --- ---
    OCTOPUSS: Tak třeba chtěli být hlavou z kopce záměrně 😁
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Už jsem dlouho nepotkal auto se souložícíma lidma :D
    Ale postavit ho doprostřed cesty v kopci, když o 50m dál je rovinka, kam to jde navíc šoupnout mezi stromy, to je buď velká nadrženost, nebo velká ignorace základní ergonomie autokoitu :D
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    Apríl? 😥😅😅😅

Střet i symbióza dvou generací a stylů. Stavbu stylového dvojdomu ovlivnili památkáři - Aktuálně.cz
    https://magazin.aktualne.cz/bydleni/stret-i-symbioza-dvou-generaci-a-stylu-stavbu-styloveho-dvoj/r~8fbc79ec0ae211f0a1910cc47ab5f122/
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    14:30 Grónsko představilo novou vládu. Napříč politickým spektrem, a prý dobrý. A to během sestavování ještě museli furt odhánět ty dotěrné mouchy zpoza Atlantiku.

FRDK
    FRDK --- ---
    FRDK: Tak teda - HOP!
    Zdravotně způsobilý, oštemplováno. V úterý nástup na značky :)
    Po dvou letech opět do procesu. Už ten režim fakt potřebuju.
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Po měsíci zaškolení stylem tak plav rybičko, dnes odjela šéfová, na měsíc do Peru. Udělala chat, pro mně a pár lidí, kdybych nevěděla abych se měla na koho obrátit...
    Na konci zprávy která je takovou úvodní a seznamuje účastníky co, proč a jak píše: jak jsem stihla Petru poznat, zůstane tento chat prázdný, takže to berte jen jako pojistku..
    Dnes bude fajn den.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam