• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    MARKYSHA: že morčátko chce pojmenovat syn Jednohubka, našeho křečka předtím pojmenoval Řízek. Co s tím jídlem pořád má? :-))
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Zarezervované nové morčátko druh rozeta alias punkáč 🥰

WAMP_ELF
    WAMP_ELF --- ---
    Jsem na ni pyšný.

OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Paní středního věku v květinářství s mikinou Amon Amarth. V našem vidlákově! 🤘
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    SOLEI: "Holka po expiraci" :D :D To je vynikající výraz.
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    Mně už držel dveře ledaskdo, ale tohle bylo obzvláště hezké. Ten mladý usměvavý muž se těch několik kroků vrátil a hbitě mi otevřel dveře. Mně holce po expiraci co viděl poprvé.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    Mladik vedle me v autobuse, tak 16 cca, hledá na mape Heardovy ostrovy.
    Neni to s tou mladou generaci ztracen, zajimaj se a zjistujou, nejsou jen konzumenti tiktoku!
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Áýčko mě jako koncept sere, ať je to Gimli nebo chatGPT, ale tohle je aspoň vtipný.

MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Pro uvedení: Má matka věří snad všemu nadpřirozenému. Ve všem je tajemno, věda se plete, šamani znají pravdu... A neváhá utrácet důchod za různé online seance s "léčiteli", kupovat "osvědčené prostředky k očistě" a pít ředěné savo...

Probírali jsme se synkem úvod do starověku. Prý, kdo jsou kněží. Kněží "poskytovali ochranu před nadpřirozenem a náklonnost bohů" tj. přesvědčili ostatní, aby jim platili za to že udělají nějaké falešné rituály.
    Synek: "Takže jako babička, když platí ty kouzelníky přes internet".
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    OCTOPUSS: Ohavny jsou ty reakce, ze vo co jako pice jde, ze urcite lze, … ale to je jinam… tak pardon.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    OCTOPUSS: Bude sedět, až zčerná!
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Policie obvinila exposlance Feriho z dalšího znásilnění | iROZHLAS - spolehlivé zprávy
    https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/dominik-feri-znasilneni-obvineni-policie_2504021759_ntu

Posílám extra balení mejdla.
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    Jasne, devadesatkova vietnamska trznice. Ja nerozumela, dane zaplaceny

FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Long Island Iced Tea

HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    já si až dneska všimnul, že na těch ukecanejch samoobslužnejch pokladnách se dá nastavit jazyk.

žádnej velkej výběr, ale mně třeba němčina k radosti stačí : )
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    MORIARTY: kdo by nebyl nasranej, když nemas děti čím odměnit za požužlání od sumce, ted to prasknou a bude sam za katrem
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    MORIARTY: zas na druhou stranu je to stoletími prověřený postup
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    OCTOPUSS: Nojono, Bezdomovec z hladu ukradne sušenky za 200 Kč a klér s druhým podbradkem pro něj má tři roky žaláře.
    KURE
    KURE --- ---
    MORIARTY: cejim příležitost začít zavádět High availability a backup solution na katolický procesy. To by se mohlo ujmout.
    Automotive je v krizi, tak se dá hodně lidí na modlení :D
    a von i takovej cloudovej generátor motliteb by se imho ujal
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    MORIARTY: Pánbíčkáři by konečně už měli táhnout do prdele.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam