• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    TOXICMAN: Aha! Tak to si ve čtvrtek střihneme vzlet z jiný runwaye, supr!
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    :D
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    SALAMAN:
    Hlavní ranvej projde nezbytnou modernizací | Letiště Václava Havla Praha, Ruzyně
    https://www.prg.aero/hlavni-ranvej-projde-nezbytnou-modernizaci
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Právě jsem z okna viděl přistávat A380. Obrovský letadlo! Dneska nepřistávaj na runway 06/24, ale odspodu na 12/30...
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    KAMAHL: já to samozřejmě vím a věděla jsem to už ve chvíli, kdy jsem viděla, jak to hledá, a proto mě to pobavilo - že nejenže čte zprávy hned takhle v sedm ráno, ale že když v těch zprávách najde něco, co nezná, tak si to dohledá z jiného zdroje.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Zarezervované nové morčátko druh rozeta alias punkáč 🥰

WAMP_ELF
    WAMP_ELF --- ---
    Jsem na ni pyšný.

OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Paní středního věku v květinářství s mikinou Amon Amarth. V našem vidlákově! 🤘
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    SOLEI: "Holka po expiraci" :D :D To je vynikající výraz.
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    Mně už držel dveře ledaskdo, ale tohle bylo obzvláště hezké. Ten mladý usměvavý muž se těch několik kroků vrátil a hbitě mi otevřel dveře. Mně holce po expiraci co viděl poprvé.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    Mladik vedle me v autobuse, tak 16 cca, hledá na mape Heardovy ostrovy.
    Neni to s tou mladou generaci ztracen, zajimaj se a zjistujou, nejsou jen konzumenti tiktoku!
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Áýčko mě jako koncept sere, ať je to Gimli nebo chatGPT, ale tohle je aspoň vtipný.

MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Pro uvedení: Má matka věří snad všemu nadpřirozenému. Ve všem je tajemno, věda se plete, šamani znají pravdu... A neváhá utrácet důchod za různé online seance s "léčiteli", kupovat "osvědčené prostředky k očistě" a pít ředěné savo...

Probírali jsme se synkem úvod do starověku. Prý, kdo jsou kněží. Kněží "poskytovali ochranu před nadpřirozenem a náklonnost bohů" tj. přesvědčili ostatní, aby jim platili za to že udělají nějaké falešné rituály.
    Synek: "Takže jako babička, když platí ty kouzelníky přes internet".
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    OCTOPUSS: Ohavny jsou ty reakce, ze vo co jako pice jde, ze urcite lze, … ale to je jinam… tak pardon.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    OCTOPUSS: Bude sedět, až zčerná!
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Policie obvinila exposlance Feriho z dalšího znásilnění | iROZHLAS - spolehlivé zprávy
    https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/dominik-feri-znasilneni-obvineni-policie_2504021759_ntu

Posílám extra balení mejdla.
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    Jasne, devadesatkova vietnamska trznice. Ja nerozumela, dane zaplaceny

FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Long Island Iced Tea

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam