• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    ENDER
    ENDER --- ---
    BLOWUP: Staci nejdriv okrast židy, podrzet nackum depozita a pak nemusis okradat sousedy.
    ANDREJKA
    ANDREJKA --- ---
    Dva týdny prázdnin, který s touhle třídou úplně zoufale potřebuju.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    Uz dva dny lezej ve vchodu do domu ve kterym mame kancelar tyhle bedny s vinem - majitel ma dole ve sklepeni z 16. stoleti zasobu nekolika tisic lahvi ale ocividne je potreba prubezne doplnovat.

Musel jsem u toho myslet na to, jak kdysi tusim Monroe tady vypravela takovou wtf story o tom, jak si prinesla domu tasku s nakupem kterou nechala asi na tricet vterin stat bez dozoru pred otevrenyma dverma svyho bytu a nekdo ji v ty dobe stihl ukrast.

BOBESH
    BOBESH --- ---
    :)

BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    bubenice a basačky! ❤
    Wipe Out (The Surfaris); drum cover by Sina
    https://www.youtube.com/watch?v=yQeC_6bOFqs
    MARIOO
    MARIOO --- ---
    Červený trpaslík Rimmer a Lister v Praze! Vtipná talk show s dabingem! Chris Barrie, Craig Charles
    https://youtu.be/GGz8yEUL8dM?si=x5C3arMFVpC5nqJd
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    potěšily mě moje dvě nový pojistný smlouvy, někdy je dobrý ten telefon těm pojišťovákům zvednout :)
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    NAVARA: v pozoru pravici řádně zdravím!
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    “Perhaps the greatest thing we ever accomplished as millennials was in the 90's when we spread a rumor throughout every elementary school in the world, without the use of internet or social media, that Marilyn Manson had ribs removed so he could suck his own dick.”
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TOXICMAN: Blbost, koprovka vypadá spíš takhle...

NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Včerejší návštěva mého oblíbeného řeznictví vynikajícího kvalitou produktů.
    Nechal jsem tam litr a mám krásné maso na svíčkovou, dva taliány, jaternici a pár dalších zbytných a nezdravých věcí.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NAVARA: ne, ale plati kartou zvednutou pravici!
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    HRAFNAIN: Stojíš v pozoru, když tě upozorňuje, že v taškové zóně máš neočekávané zboží? :o
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    TOXICMAN: Aha! Tak to si ve čtvrtek střihneme vzlet z jiný runwaye, supr!
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    :D
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    SALAMAN:
    Hlavní ranvej projde nezbytnou modernizací | Letiště Václava Havla Praha, Ruzyně
    https://www.prg.aero/hlavni-ranvej-projde-nezbytnou-modernizaci
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Právě jsem z okna viděl přistávat A380. Obrovský letadlo! Dneska nepřistávaj na runway 06/24, ale odspodu na 12/30...
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    KAMAHL: já to samozřejmě vím a věděla jsem to už ve chvíli, kdy jsem viděla, jak to hledá, a proto mě to pobavilo - že nejenže čte zprávy hned takhle v sedm ráno, ale že když v těch zprávách najde něco, co nezná, tak si to dohledá z jiného zdroje.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam