• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Vypadá to, že se mi fakt povedlo se za tejden nadrtit otázky k VMP teorii! Dávám cvičný testy na plnej počet bodů!
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    RUDRA77
    RUDRA77 --- ---
    KING KONG CLIMBS THE EMPIRE STATE BUILDING 2025 #kingkong #newyork #drone #empirestatebuilding
    https://www.youtube.com/watch?v=Gz-iI0WlqS8&t=2s&ab_channel=CPBRENNAN
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    HEJSEK23: no já si říkala, jestli nechystá kočkám menu.🤣
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    Ikdyž teď si uvědomuju, že Řízek se jmenuje příjmením jeden můj kámoš, tak možná bych to ještě zvážil :-)
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    MARKYSHA: asi fakt miluje jídlo :-)
    btw. Řízek je skvělý jméno, kdybych měl ještě někdy pojmenovávat nějaké zvíře, tak neváhám
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    MARKYSHA: že morčátko chce pojmenovat syn Jednohubka, našeho křečka předtím pojmenoval Řízek. Co s tím jídlem pořád má? :-))
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    ENDER: jj, tim to bude :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    BLOWUP: Staci nejdriv okrast židy, podrzet nackum depozita a pak nemusis okradat sousedy.
    ANDREJKA
    ANDREJKA --- ---
    Dva týdny prázdnin, který s touhle třídou úplně zoufale potřebuju.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    Uz dva dny lezej ve vchodu do domu ve kterym mame kancelar tyhle bedny s vinem - majitel ma dole ve sklepeni z 16. stoleti zasobu nekolika tisic lahvi ale ocividne je potreba prubezne doplnovat.

Musel jsem u toho myslet na to, jak kdysi tusim Monroe tady vypravela takovou wtf story o tom, jak si prinesla domu tasku s nakupem kterou nechala asi na tricet vterin stat bez dozoru pred otevrenyma dverma svyho bytu a nekdo ji v ty dobe stihl ukrast.

BOBESH
    BOBESH --- ---
    :)

BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    bubenice a basačky! ❤
    Wipe Out (The Surfaris); drum cover by Sina
    https://www.youtube.com/watch?v=yQeC_6bOFqs
    MARIOO
    MARIOO --- ---
    Červený trpaslík Rimmer a Lister v Praze! Vtipná talk show s dabingem! Chris Barrie, Craig Charles
    https://youtu.be/GGz8yEUL8dM?si=x5C3arMFVpC5nqJd
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    potěšily mě moje dvě nový pojistný smlouvy, někdy je dobrý ten telefon těm pojišťovákům zvednout :)
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    NAVARA: v pozoru pravici řádně zdravím!
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    “Perhaps the greatest thing we ever accomplished as millennials was in the 90's when we spread a rumor throughout every elementary school in the world, without the use of internet or social media, that Marilyn Manson had ribs removed so he could suck his own dick.”
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TOXICMAN: Blbost, koprovka vypadá spíš takhle...

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam