• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    XBAHNO: měli jsme u nás u rybnika hodne ty s korunkou. Vypadaji jak malí dracci. Když jsem ho zrovna lovila neteři, aby se podivala, jak vypada, tak sla kolem nejaka skola (mozna tabor). Všichni zvědaví, co tam lovim a pak ho fascinovane sledovali v lavurku. Včetně dospělého doprovodu :))
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    Chtěl jsem trochu poklidit jezírko, ale nejde to. Všude něco žije. Skokaní vajíčka, dvě ropuchy a jejich vajíčka, támhle už se klubou pulci a už na ně číhá larva vážky... Ale čolek mi udělal velkou radost. No nic, vyčistí se to později, ta pestrost života za to stojí.

HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Tenhle Jackson má děti rád. Se šípkovou a s knedlíkem. :)

JDAG
    JDAG --- ---
    Jihoafrická republika nevydá uprchlého českého podnikatele Radovana Krejčíře do České republiky, dokud si odsouzený zločinec neodpyká pětatřicetiletý trest v tamním vězení, napsal web Odkryto s odvoláním na rozhovor mluvčího jihoafrického ministerstva spravedlnosti JAR s deníkem News24.

https://denikn.cz/minuta/1699897/
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    KOUDY: Aneb drogy pomahaji! Amfetaminy do kazde rodiny!
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Stesti v nestesti :))

Krajský soud v Ostravě uzavřel neobvyklý případ pokusu o vraždu 33letého muže, za který poslal bratra a manželku oběti na osm let do vězení. Podle obžaloby se ho pokusili léky v plechovce piva a ve svíčkové uspat s tím, že pak mu vstříknou do žíly drogu se vzduchem. Plán se však nezdařil, protože muž užíval pervitin, který u něj vyvolával nechutenství, a tak jídlo i pití odmítl.

Zdroj: https://www.idnes.cz/ostrava/zpravy/krajsky-soud-otravena-svickova-karvina-pokus-o-vrazdu.A250403_122235_ostrava-zpravy_jog
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    HEJSEK23: řízek se jmenival eden můj spolužák a taky místní pekař.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    HNILOB: krome nasi kancelare v prizemi tam jsou tri dalsi byty, tohle je novy schodiste ktery postavili v tech sedmdesatekch letech kvuli jednomu z tech bytu. Je asi sto zpusobu jak to udelat kultivovane, nezvolili ani jeden z nich :)

Ale jak uz jsem psal, ten majitel byl jinak jako architekt celkem dobrej.
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    MICHELLEDANIELS: je to sice furt exploit, ale aspon nas

HNILOB
    HNILOB --- ---
    BLOWUP: tak jestli je to dům kde žije více rodin, tak bych ten bezúdržbový a snadno omyvatelný vchod celkem chapal. Renovovat něco v sedmdesátých muselo být peklo:D
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    HNILOB: jj :) pritom zbytek toho baraku zrekonstruovali hezky, stukaturovy stropy, stary parkety nebo kamenna puvodni dlazba z jurskyho vapence. Ale ty sedmdesatky byly divna doba, obcas se tyhle veci dely, no :) on to casem nekdo napravi.
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    HNILOB: to na me cela tahle zeme...
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    BLOWUP: no celá ta fotka na mě působí jako bych si měl navléct návleky na boty nebo se vzout do těch bilých nemocničních nazouváků.
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Mistr hejtu, Salaman, mi pochvalil hejt.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    HNILOB: to neni praskla dlazdice, ale sokl. Ty schody i to zabradli jsou hnusny, ve vile z sestnactyho stoleti je to na pest, ale takovy byly sedmdesatky, no. Planoval to sam majitel, mel tam architektskou kancelar.
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    že 28.4.bude v Praze Divadlo Kjogen! To se fakt neochodí, těším se.
    Divadlo Kjógen
    http://www.kjogen.cz/
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    BLOWUP: už někdo řeší tu prasklou kachličku z boku u prvního schodu?
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    BLOWUP: to nemohlo byt 30 vterin, protoze se bezela honem rychle vysrat. :) ale uz si tedy nepamatuji, proc nehodila tasku za dvere od bytu. proc vlastne?
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Vypadá to, že se mi fakt povedlo se za tejden nadrtit otázky k VMP teorii! Dávám cvičný testy na plnej počet bodů!
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam