• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    Já v práci...

DRAGON
    DRAGON --- ---
    že sem dostal boží kávovar (a skleničky, ale ty sem stihl rozbít v garáži při vystupování z auta:))
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    ach
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    Cítím v nozdrách střelný prach
    ještě není léto a už je cítit almanach
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Na obzoru plachta bílá
    v modru moře zamženém,
    Co as doma opustila?
    Kam to letí pod větrem?

Vlny hrají, vítr třeští,
    štíhlý stožár prohýbá,
    nehledá si plachta štěstí,
    a před štěstím neprchá!

Pod ní moře v mlhy kouři,
    nad ním slunce jasný svit,
    vzpurná plachta hledá bouři,
    jak jen v bouři byl by klid!
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    Na obzoru bily hory, vetrnej den s modrym nebem a sluncem, kravy cinkaj zvoncema, pres louku se mi louda srnec a od jezera je slyset jak tam nekdo hraje melancholickou melodii na alpskej roh. I‘m living in a fucking postcard.
    NEI
    NEI --- ---
    Venku je krásně chladno.
    Člověk může normálně dejchat a nepotí se nikde po těle.
    Doufám že nepřijde záhy po tomhle zase srpnový počasí a sucho.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    XBAHNO: měli jsme u nás u rybnika hodne ty s korunkou. Vypadaji jak malí dracci. Když jsem ho zrovna lovila neteři, aby se podivala, jak vypada, tak sla kolem nejaka skola (mozna tabor). Všichni zvědaví, co tam lovim a pak ho fascinovane sledovali v lavurku. Včetně dospělého doprovodu :))
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    Chtěl jsem trochu poklidit jezírko, ale nejde to. Všude něco žije. Skokaní vajíčka, dvě ropuchy a jejich vajíčka, támhle už se klubou pulci a už na ně číhá larva vážky... Ale čolek mi udělal velkou radost. No nic, vyčistí se to později, ta pestrost života za to stojí.

HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Tenhle Jackson má děti rád. Se šípkovou a s knedlíkem. :)

JDAG
    JDAG --- ---
    Jihoafrická republika nevydá uprchlého českého podnikatele Radovana Krejčíře do České republiky, dokud si odsouzený zločinec neodpyká pětatřicetiletý trest v tamním vězení, napsal web Odkryto s odvoláním na rozhovor mluvčího jihoafrického ministerstva spravedlnosti JAR s deníkem News24.

https://denikn.cz/minuta/1699897/
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    KOUDY: Aneb drogy pomahaji! Amfetaminy do kazde rodiny!
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Stesti v nestesti :))

Krajský soud v Ostravě uzavřel neobvyklý případ pokusu o vraždu 33letého muže, za který poslal bratra a manželku oběti na osm let do vězení. Podle obžaloby se ho pokusili léky v plechovce piva a ve svíčkové uspat s tím, že pak mu vstříknou do žíly drogu se vzduchem. Plán se však nezdařil, protože muž užíval pervitin, který u něj vyvolával nechutenství, a tak jídlo i pití odmítl.

Zdroj: https://www.idnes.cz/ostrava/zpravy/krajsky-soud-otravena-svickova-karvina-pokus-o-vrazdu.A250403_122235_ostrava-zpravy_jog
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    HEJSEK23: řízek se jmenival eden můj spolužák a taky místní pekař.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    HNILOB: krome nasi kancelare v prizemi tam jsou tri dalsi byty, tohle je novy schodiste ktery postavili v tech sedmdesatekch letech kvuli jednomu z tech bytu. Je asi sto zpusobu jak to udelat kultivovane, nezvolili ani jeden z nich :)

Ale jak uz jsem psal, ten majitel byl jinak jako architekt celkem dobrej.
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    MICHELLEDANIELS: je to sice furt exploit, ale aspon nas

HNILOB
    HNILOB --- ---
    BLOWUP: tak jestli je to dům kde žije více rodin, tak bych ten bezúdržbový a snadno omyvatelný vchod celkem chapal. Renovovat něco v sedmdesátých muselo být peklo:D
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    HNILOB: jj :) pritom zbytek toho baraku zrekonstruovali hezky, stukaturovy stropy, stary parkety nebo kamenna puvodni dlazba z jurskyho vapence. Ale ty sedmdesatky byly divna doba, obcas se tyhle veci dely, no :) on to casem nekdo napravi.
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    HNILOB: to na me cela tahle zeme...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam