• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!
    rozbalit záhlaví
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    SALVATOR: jo! :) něco jako shiba-inu. A oba se usmivali, pes i paní.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    MULTICAT: Živý?
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    V metru jsem potkala paní, které na ramenou ležel pejsek. <3
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    dostala jsem! Jen musím vymyslet, kam je našiju, páč v sousedství Putinova fuckáče by možná neměli ten správnej rozlet

BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    hm, tyden volna, to potesi.
    ALESH
    ALESH --- ---
    TRISSIE: pobavilo ze ctenarum sport.cz musi psat “Trumpuv viceprezident” a ne jen JD Vance.
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    Vláda chce rychle zpřísnit migrační pravidla. ANO i SPD se staví proti
    Vláda chce rychle zpřísnit migrační pravidla. ANO i SPD se staví proti - Seznam Zprávy
    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-politika-vlada-chtela-rychle-zprisnit-migracni-pravidla-ano-i-spd-se-postavilo-proti-274355

Najednou se staví proti? Ok:D
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    SALVATOR: Ten chlap, určitě byl (vyl :D) zhulenej...
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Dnesni setkani s Axem :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Ta partička mladých v metru, to bylo samé drama!
    Nejdřív se dámy nějak divně fotily asi v odrazu okna a pak, když jedna vystoupila, ta nejméně zmalovaná začala vypadat, že bude zvracet. Za pár stanic opravdu nějak začala dávit, tak jsem uhnula botama a podarovala ji sáčkem, za který byla až absurdně vděčná. Mezitím se ta třetí nějak asi urazila, nejdřív vypadala, že bude brečet a pak jen seděla s rukou přes oči a trucovala. Což okomentoval i mladík, poslední z té partičky - že je uražená, nemluví a slečna, co už jí není tak špatně, by ji měla obejmout a jemně s ní promlouvat.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Marie! Nejen, ze se vratila na Nyx, ale hlavne poctive cvici a brzo to (doufam, sakra!) rozhejbe. A opijeme se spolu Fossbindem a vubec!
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Zas mám celou zahradu jak.. ukrajinskou vlajku;)), krása. Miluju jaro (a léto a podzim ;))

MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    MARKYSHA: ja si zase občas rikam "kéž bych se mela jako ta nase zvířata" a stejně tak "kez, by se takhle mělo kazde domácí zvířátko" :)
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    MICHELLEDANIELS: kéž bych vypadala jako můj pes v minulosti - nádherný dlouhosrstý německý ovčák:-)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    ATUARFIK: lidé, kteří vypadají jako jejich psi. Škoda, že by bylo docela hnusný s tim mít auditko, protože mě to kolikrát pobaví a je to až neuvěřitelný, jake rasy s jakými lidmi jsou si podobní :)) Ale chápu, že pro většinu lidi by to bylo urazlive.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Easter egg hunt v práci. Přišla jsem sice do kanclu trošku později, ale nějaká vajíčka tu na mě počkala i s čokoládovými králíčky 🐇🥚
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Že jsou si podobní lidé a jejich psi je známá věc, ovšem někdy jsou si podobné i surikaty a jejich ošetřovatelé. A to nemyslím jako urážku, ale jako kompliment, a celé to video je vůbec potěšující a pobavující.

Meerkats and Raccoons Go on Easter Egg Hunt at Gelsenkirchen Zoo | DRM News | AO1Z
    https://www.youtube.com/watch?v=hN-NP20Q3Pc
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ATUARFIK: A maj tašku plnou hulení?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam