• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!
    rozbalit záhlaví
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    KOZLIKK:
    RIVEEK:
    RENFRI: když já nevím, jestli mi jiná hra projde :-D Já navrhovala nějaký pumprdlíky, jak někam závodí a on řekl, že to je pro batolata a hrozně se mnou chce diskutovat o tom příběhu:-D Ale jestli říkáte, že je to složitý, tak to je teda syn dobrý, PS má teprve od Vánoce a Red Dead je první hra, kterou dostal.
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    MARKYSHA: GIT GUD
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    KOZLIKK: on je další problém, že je strašně špatně rozumím mluvené angličtině (i když se snažím učit), písemné jo, takže já do toho čtu ty titulky a mám toho plný kecky:-)))
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    MARKYSHA: jasny, naprosto chapu. :D
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    KOZLIKK: třikrát spadla ze skály, jednou rozstřelila lucernu a zapálila se, místo vlků sejmula toho koně:-)))
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    MARKYSHA: tahle hra ma docela nestastne a komplikovane ovladani pres gamepad a to i pro zkusene, ja jsem casto misto nasednuti na kone toho sveho kone zastrelil, misto nakupu v obchode to skoncilo vystrilenim pulky mesta, protoze jsem pri nakupu zmacknul spatne tlacitko, takovych situaci bylo nekonecne. spis rekni, ze by sis na zacatek zahrala neco jako "Uncharted 4", to je po pribehove strance krasne a chytlave, hodne se tam cestuje mezi ruznymi kontinenty, rozhodne mene narocne.. a treba pochopis co na tom vidi, tohle je krasna ukazka o cem to muze byt, u RDR2 se asi budes vztekat. .)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    MARKYSHA: To chce jen praxi. Třeba já hraju hry dlouho a pravidelně, ale na PC s klávesnicí a myší. S gamepadem bych byl úplně nemožnej, v životě se to nedržel v ruce.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    _ANT_: ale mě ta hra baví, jen mě štve, jak jsem nemožná🤣 Ta hra má krásnou grafiku, efekty, příběh bude asi zajímavej, když si zapamatuju to množství postav🤣 Je to Red Dead Redemption II.
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    _ANT_: to bude ten novej od francouzskeho Ubisoft ne? to pro ni bude asi trochu jina vyzva. .)
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    2,8 kg jehněčího krku v lednici, už jsem se bála, že letos bude kuře s nádivkou
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    MARKYSHA: sikovnej kluk! jen se snaz! .))
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    MARKYSHA: ja ted hraju na ps5 zrovna toho prince of persia a dost me to bavi. Treba by to mohla byt cesta?
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    KOZLIKK: ale jooo, ale když já jsem tak strašnej boomer:-) A to se mi nějaká mise povede a on "To bylo se štěstím, musíš to dokázat sama, znovu:-)
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    MARKYSHA: spis to vypada, ze s tebou chce jenom zazit nejakou spolecnou zabavu - neco te naucit, jestli za to nabizi domaci prace tak se tomu preci nebran, tohle je uplne v poradku. .)
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Syn se rozhodl bůhvíproč mě naučit hrát na PS. Nevím, koho to mučí víc, jestli mě (zamrzlá v době Prince Persie) nebo jeho. "L1! L! Ne L3", "Miř, Miř, kam to míříš!" "Vždyť to tam máš napsaný, kolečko!' Já:"A ten Jerry to je ten syn?" "Néééé to je její manžel." Nicméně pořád se do toho hrne. "Mami, dnes bude další lekce." "No já musím umýt nádobí, udělat prádlo..." "Nádobí udělám já, sušičku taky, ty seď a trénuj" "Já si chtěla udělat kafe" "To je stejně blbost na noc" Asi nějaké pokročilé mocenské hry.
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    SALVATOR: jo! :) něco jako shiba-inu. A oba se usmivali, pes i paní.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    MULTICAT: Živý?
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    V metru jsem potkala paní, které na ramenou ležel pejsek. <3
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    dostala jsem! Jen musím vymyslet, kam je našiju, páč v sousedství Putinova fuckáče by možná neměli ten správnej rozlet

BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    hm, tyden volna, to potesi.
    ALESH
    ALESH --- ---
    TRISSIE: pobavilo ze ctenarum sport.cz musi psat “Trumpuv viceprezident” a ne jen JD Vance.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam