• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!
    rozbalit záhlaví
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    FIDA: ňu ňu❤️
    BROUKOID
    BROUKOID --- ---
    FIDA: aportovala tenisak :) ?
    FIDA
    FIDA --- ---
    ALESH: ta moje užovka z Krčáku se s tou tvou zmijí nedá teda srovnávat, ale taky potěšila;)

LIMETA
    LIMETA --- ---
    Na noční jsem se podle předpovědi na zítra vybavila deštníkem. Strojvedoucí se mi trochu zasmál, ale pak uznal, že to bylo prozíravé. Venku bouřka a pěkný lijavec. Sice pod deštníkem, ale oblečení, batoh a boty promáčené.

No a pak jsem si vzpomněla na krb na nově přiděleném pokoji v penzionu, kde nocujeme. Nejdřív jsem samo zkusila topení, které ale nešlo.
    Zbytek směny bude v suchu :)

Z_RYBY_KOST
    Z_RYBY_KOST --- ---
    Taková krásná bouřka je tady u nás. Parádní blesky a konečně tu fakt prší.
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    ze tohle presne, jen osobne se mi stalo s nasima kdyz mi bylo asi 18 :)
    [HNILOB @ USTAV . PRO . DUSEVNE . VYSMATE]
    SADY
    SADY --- ---
    SIUDELAOIPOOIK: spis konzistentni, jen jsi tam ted mela vetsi bordel 🤣
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    LUCIASHECK: Na tohle už pár let koluje internetama glosa:

"'I never thought leopards would eat MY face,' sobs woman who voted for the Leopards Eating People's Faces Party."
    NEI
    NEI --- ---
    Tak moje babi už je taky v domově důchodců, což jsem teda v pátek oplakala, nebyla jsem na to připravená.
    Ale je to tam fakt moc krásný, je to předělaný zámek.
    Na Velikonoce ale byla s námi.
    Když ji včera mamka odvezla zpátky, tak tam na ni čekal poník.
    My se ale budeme vídat jednou za 14 dní jako do teď, protože si ji na víkend budeme brát domů.
    Líbí se mi, že je tam pořád mezi lidma a že má fajn jídlo a program.
    Doma trávila čas jen televizí a procházkami po zahradě.

OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    Vcera jsem si vzpomnel na jednu historku s tatou, kdy byl nakupovat se sestrou Kristynou v obchodnim centru a ona se mu ztratila mezi regaly. Tak sel na informace a tam nechal vyvolat, ze ztratil holcicku Kristynku, at se ztracena holcicka Kristynka dostavi k informacim. Tak tam stali s pani prodavackou az se zpoza regalu priritila s kosikem ma v te dobe ctyricetileta sestra Kristynka, se slovy co tady zas blbnes tati? :-)
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    Je to takový hořký pobavení, ale pobavilo mě, jak v některých dialektech zní, když se ono silent “but this is me who’s affected” řekne nahlas :-D

MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    HAR4NT: tak jasně, že je to Excalibur.
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    HAR4NT: dobre ty! .)
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    MULTICAT: omg to je prece kouzelne jezirko se zbrojnici, z nej se prave zacina vynorovat Morgana (korunka..) a na brehu je v kameni zaseknuty mec, ktery se prave kralovna Artuš chysta z predmetne horniny vytahnout, majic po boku sveho verneho wombata.

A cely to sledujou v publiku kocicky, protoze je to vlastne predstaveni, na ktere se spolecne vypravily do divadla!:))
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    Kamarad nosi na tasticce jen dve placky hudebnich kapel. Obe jsem zakladal. Jednu ted a druhou pred 27 lety. ;o)

FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    ENDER
    ENDER --- ---
    Bavi me jak si nekteri kolegove/kolegyne stezujou na to, ze nemaji cas na praci a ze porad jenom schuzujou. Pak jdu s nima na schuzku a vubec neresi tu podstatu proc jsme se potkali, ale resi kvalitu dat, ktera neni tolik dulezita..
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    MULTICAT: řekla bych spíš, že je to nějaký stolec vombatí královny, která stojí vedle mně.
    A má tam pro mně imho připravený meč.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    TRISSIE: mňam to si teda udělám leda pro sebe, ti moji to nesežerou už ze zásady:-)
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    KURE:
    do kyble jedna lopata nakrejeny cukety, jedna lopata strouhanyho sejra, jedna fanka oleje
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    KURE: https://www.apetitonline.cz/recept/zapecena-cuketa
    ale obrázek maj blbě, je to nákyp, ne cuketa v celku.
    KURE
    KURE --- ---
    TRISSIE: to zni dobre, recept by nebyl?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam