• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    KOOTCHA: rano v kanclu jsem mela takovej divnej pocit, ze na me nekdo kouka… (dala to snad za den:))

MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Že přijel přítel jako překvapení a spravil mi mi dveře od balkonu a garnyž❤️
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    What do you meme a trida vtipnych pubertaku. Kombo pololeti! Pobavili me na mesic dopredu.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Prestige jsou něco jako Fiat Multipla: kdo to auto má, tak si ho pochvaluje, jak boží uvnitř je, jak se řídí, jak je prostorné, tři přední sedačky a vůbec samá chvála. Ale jednou tě v tom někdo uvidí řídit..
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SALVATOR: jasný :) mimochodem, tohle vtipný je, psát o sumerským rodilým mluvčím, to zní tak divně, až je to vtipný .))
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    LIQUID_SOUND: a navíc maj ortopedickou podrážku.
    S pauzama tenhle typ bot nosim do práce už 10let.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    DRAGON: To byl takovej metafór. Osobně si myslim, že pro rodilýho mluvčího, znalýho kontextu doby a místa a to nebylo vůbec absurdní. Ale to už se nikdy nedozvíme.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SALVATOR: nevím, jak sumerský originál neznalým pomůže, nicméně děkujeme :) dohledal sem si to a než vtip bych to tedy nazval spíš absurdní slovní hříčkou :)
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Dcera!!!
    Konečně pochopila že život je boj, a postavila se k tomu čelem! Našla si na zítra brigádu a má domluvený pohovor na další. Přestala pičovat, začala doma pomáhat a dnes se ve škole bila za bráchu a pěkně to s přehledem zvládla...
    Joo... něco po mamince přeci v ní je!
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    SALVATOR: Pro neznalé:

𒌨 𒂠 𒊑 𒂠 𒁮 𒂠 𒅔 𒆭 𒈠

𒃻 𒈾 𒈨 𒅆 𒉡 𒈬 𒌦 𒃮

𒉈 𒂗 𒅅 𒋺 𒂗 𒂊 𒊺
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Existují alespoň tři nyxáci, mající takové vlastnosti, že navštěvují [Textove ftipy - taky ste na modemu a vecne se opakujici obrazky vam kazi pozitek? /pouze cj, pripadne slovencina/] a zároveň znají sumerský vtip o psovi. A hrdě se mezi ně počítám!
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    Pobavilo me na konci: ja sem to prednasel…
    Lol tenhle starej mongoloid uz vubec nevi ktera bije.

https://x.com/stepankrecek/status/1915662159259763198?s=46&t=vFN873Bp6CeL0xkZdoNwpg
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Rokytka a Jiří Kára, dvě legendy "oboru":) Že překoná svůj výstup na Zemanově párty, to sem teda fakt nečekal :)

FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    DRAGON: Nebo památkáře.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    VIDA: protože neřeší stavební povolení.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Ehhh wtf... Mám se vrátit do hrobu?

VIDA
    VIDA --- ---
    KOOTCHA: Ovšem rychlost výstavby tu lidskou říši překonává. Respekt!
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    Zoufala situace na trhu s realitama uz i v ptaci risi. Zivot na venkove je nekdy drsnej. Nechas prilbu na verande a za dopoledne...

MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Tesi me, ze prsi, takze mi nebude nikdo podsouvat praci na zahrade. He he.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam