• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    GUMBA
    GUMBA --- ---
    GUMBA: Updated :)

TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    jo a taky už jsem asi oficiálně ve středním věku, protože mě potěšilo, že jeden kartáč v sadě, kterou jsem si koupila minulý týden v LIDLu, má přesně tu správnou velikost na vyčištění vnitřku odtoku umyvadla a vany, takže teď máme všechny odtoky v celým baráku hezky zevnitř nablejskaný.

ale jinak jsem normální! :-)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    potěšilo mě, že výpůjční doba na knížky z knihovny je do 28.5., ne do 21.5., jak jsem myslela, takže jednak se nemusím snažit do už tak nabitýho týdne vměstnat cestu do knihovny, a druhak mám čas tu jednu knížku dočíst :-)
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    Prý doporučení předních výrobců ETCS.
    Pokud vám v zimě zamrzne, tak ho polejte kýblem horké vody o teplotě 65°C.
    Cestující ve vlaku počkají.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Zemřel konstruktér ruského raketového systému Iskander. Zemřel poté, co dostal přes držku od souseda - instalatéra, protože jim ožralej vobechcával barák. To je fakt snad možný jenom v Russku takováhle story.

У Росії вбили одного з розробників "Искандеру"
    https://militarnyi.com/uk/news/u-rosiyi-vbyly-odnogo-z-rozrobnykiv-yskanderu/
    IF_
    IF_ --- ---
    Dnešní sleva 20 % na Palmknihách! Když utrácím za oblečení, moc mě to netěší. Ale knihy? To mám pocit, že investuju do jakehosi vyššího dobra.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Dorazila jsem domů a venku začalo pršet.
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Zase mam svy zeleny koutky.

MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Jsem fakt ráda, že jsem se na to nevykašlala a vzala dnes syna na Floex Ensemble. Byl nadšený a koupil.si další desku a nechal si ji podepsat. Nestyděl se! :)
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    PREKOTKA: to mi lichoti, to prej zrovna Einstein zacinal mluvit!:)
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    HAR4NT: Si krivdis, tak petiletyho :)
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    PREKOTKA: kor kdyz ten 'chlap' ma sam dusi dvouletyho co;))
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-blizky-a-stredni-vychod-trump-v-kataru-prekvapil-pritomne-projevem-ve-stylu-zdenka-nejedleho-40521462#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=4&utm_campaign=abtest281_pocasi_animovane_ikony_varBB&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
    Poněkud nesourodý projev s mnohými odbočkami přednesl v Kataru americký prezident Donald Trump. V jedné části tak například za přítomnosti představitelů Kataru, USA i zástupců firmy Boeing plynule přešel od smrtících dronů na Ukrajině k lezeckému umění amerického ministra dopravy Seana Duffyho až k cyklojízdám jeho předchůdce Petea Buttigiega a dál. Prezidentův projev se stal ve Spojených státech terčem vtípků, pochopitelně zejména ze strany Trumpových kritiků.

Když se podíváte na to, co se děje s Ruskem a Ukrajinou, drony zabíjejí obrovské množství lidí. Schováte se za strom a dron spadne a obklopí vás ohněm. Nemáte šanci. Mimochodem, spadne i ten strom. Je to tak intenzivní. Vidíte, jak ty stromy padají, jako by je řezali ti nejlepší dřevorubci. Jako třeba, víte, kdo je Sean Duffy?“ tázal se v jedné chvíli Trump přítomných
    JON
    JON --- ---
    BACCARA: omacka je, laska je!
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    Vzít si bílé tričko, k obědu nudle, oranžoé skvrny jsou. Jsem dobrý :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam