• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    ELSINOR
    ELSINOR --- ---
    SCHWAB: Ne, ty jsou úplně zdarma. U těch naopak musíš zaplatit takovýho zvláštního pána, údajně z Rivie, aby tě jich zbavil.
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    ELSINOR: noční?
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    CLAVEN: První album výborný!
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    SALAMAN: aha áno, meno poznám, ale Burzum som nikdy nepočúval a jeho ksicht som nikdy nevidel
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    CLAVEN: Varg Vikernes, jedinej člen black metalový kapely Burzum. Zavřeli ho za ubodání kytaristy z kapely Mayhem (tu má nácek Káně West na triku) a ve vězení se z něj stal nácek.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    SALAMAN: kto je ten bradatý strýc s tým náckom?
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    GUMBA
    GUMBA --- ---
    GUMBA: Updated :)

TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    jo a taky už jsem asi oficiálně ve středním věku, protože mě potěšilo, že jeden kartáč v sadě, kterou jsem si koupila minulý týden v LIDLu, má přesně tu správnou velikost na vyčištění vnitřku odtoku umyvadla a vany, takže teď máme všechny odtoky v celým baráku hezky zevnitř nablejskaný.

ale jinak jsem normální! :-)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    potěšilo mě, že výpůjční doba na knížky z knihovny je do 28.5., ne do 21.5., jak jsem myslela, takže jednak se nemusím snažit do už tak nabitýho týdne vměstnat cestu do knihovny, a druhak mám čas tu jednu knížku dočíst :-)
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    Prý doporučení předních výrobců ETCS.
    Pokud vám v zimě zamrzne, tak ho polejte kýblem horké vody o teplotě 65°C.
    Cestující ve vlaku počkají.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Zemřel konstruktér ruského raketového systému Iskander. Zemřel poté, co dostal přes držku od souseda - instalatéra, protože jim ožralej vobechcával barák. To je fakt snad možný jenom v Russku takováhle story.

У Росії вбили одного з розробників "Искандеру"
    https://militarnyi.com/uk/news/u-rosiyi-vbyly-odnogo-z-rozrobnykiv-yskanderu/
    IF_
    IF_ --- ---
    Dnešní sleva 20 % na Palmknihách! Když utrácím za oblečení, moc mě to netěší. Ale knihy? To mám pocit, že investuju do jakehosi vyššího dobra.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Dorazila jsem domů a venku začalo pršet.
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Zase mam svy zeleny koutky.

MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Jsem fakt ráda, že jsem se na to nevykašlala a vzala dnes syna na Floex Ensemble. Byl nadšený a koupil.si další desku a nechal si ji podepsat. Nestyděl se! :)
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    PREKOTKA: to mi lichoti, to prej zrovna Einstein zacinal mluvit!:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam