• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    87HIGHFLYER: Mně to připomnělo ten vtip, co znamená Evian pozpátku.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    SCHWAB: uf, eště že si do toho jenom ráno namáčim xicht (než si jdu zaběhat s ochrankou a osobním jednorožcem)
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    87HIGHFLYER:
    V Evropě se terorista, který patří k revoluční frontě pracujících – fanatické levicové skupině, jejíž stoupenci nenávidí střední třídu byl dneska zatčen. Henri le Clerque se pokusil otrávit pramen ve Francii, který je zdrojem veškeré minerální vody s názvem Perrier. Pokud by uspěl, odborníci soudí, že střední třída by pak vyhynula do tří týdnů.
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    Všechny starý Fiatky jsou v Sobíně a dávají si oběd.
    Rozhovor s majitelem byl samozřejmostí :)
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Prší!
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    neznal sem. sympathique!
    Vesna ft. Ego - Moravo |Official Video|
    https://www.youtube.com/watch?v=cKRZwCbEDYk
    VIDA
    VIDA --- ---
    Přednáška Jiřího Ježka. Silnej příběh jsem čekala. Ale rozsekal mě, jak s respektem hovořil o spolupráci s manželkou. Často vidíme hvězdy, ale ti, co jim k tomu pomohli, jsou ve stínu.

HONZA09
    HONZA09 --- ---
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    BOBESH: Dafoe ma oproti ostatnim hercum podobnou vyhodu jako mel Marvan. narodil se uz jako padesatilety a proto vizualne prakticky nestarne. hajzl.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    "Bro is in Goblin mode fr" :)
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    To že když řeknu dceři že mám přednášku a potřebuji pohlídat syna, tak už vůbec neprotestuje a jen se zeptá kdy... To je tak moooc velký usnadnění života, to snad ani není možný!
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Přišlo mi nové pouzdro na nůž, vždy jsem nosil nůž, Spyderco, nebo RAT1, ale od malička jsem si říkal že bych chtěl Buck 110 který jsem viděl v The Dukes of Hazzard, nebo jako měl Kris Kristofferson. Takže se mi konečně povedlo sehnat Buck 110 ve verzi seven podle značení vyrobený mezi roky 1974 - 1977, jenže neměl pouzdro, asi se už rozpadlo, teď jsem si sehnal originál od firmy Buck a to mě potěšilo. A pobavila mě první reakce v práci: Už jsi starej, pořídil jsi si dědkovskej nůž.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    PESTRYPAPOUSEK: ňuňu? spíš ťuťu! ; D
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    "náš" strakapoud má strakapouďátka! 10 metrů od našeho domu, ňuňu, jsou pěkně slyšet.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    "Okolnosti, za kterých nejmenovaný Čech do ruské armády vstoupil, ani kdy do Ruska odcestoval, zveřejněny nebyly. Je ovšem známo, že se náboráři ruské armády zaměřují na cizince. Nejčastěji jde ovšem o chudé dělníky původem převážně ze Střední Asie."
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    Jedu budeme a někdo tu pouští strašlivej emo popík. Otočím se v očekávání bandy ukrajinskejch předpuberťáků a je to nějakej čtyřicetiletej zoufalec, akorát si začal zpívat já hlas Áj vil bý olvejs jórs....
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    1MALALISTICKA: zatmění slunce mantou… Ale to asi všem dojde:)
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    Sledovali jste jako malé děti CT2 a přírodovědné pořady? Sir David Attenborough a Jacques Yves Cousteau? Ja to milovala a hltala. A uz v těch cca 8 letech jsme se zamilovala do velkých vodních živočichů. Hlavně do mant. Zvíře jak z jiné planety, něžný obr, inteligentní, krásné, ladné, zvědavé, přátelské, elegantní… Mam pokračovat? Tak ve svých téměř 40 letech jsem si splnila sen a byla jsem se s nimi potápět. Druhý ponor dalece předčil moje sny a očekávání. Sice provařený spot, ale stačilo kousek odplavat a mela jsem dvě obrovské manty vlastně jen sama pro sebe (a instruktorku, nemam certifikát). Zvědavky, musela jsem před nimi uhýbat, jak blízko byly, kroužily a prohlížely si nás. Zatmění slunce mantrou, když mě nadplavala necelý metr nade mnou bylo nepopsatelné. Přemýšlím kdy jsem byla naposledy tak šťastná, jako pod vodou s mantami. Na mém výrazu je to asi poznat:) a vedle je moje bozi dive master Syb.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam