• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!
    rozbalit záhlaví
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    1MALALISTICKA: zatmění slunce mantou… Ale to asi všem dojde:)
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    Sledovali jste jako malé děti CT2 a přírodovědné pořady? Sir David Attenborough a Jacques Yves Cousteau? Ja to milovala a hltala. A uz v těch cca 8 letech jsme se zamilovala do velkých vodních živočichů. Hlavně do mant. Zvíře jak z jiné planety, něžný obr, inteligentní, krásné, ladné, zvědavé, přátelské, elegantní… Mam pokračovat? Tak ve svých téměř 40 letech jsem si splnila sen a byla jsem se s nimi potápět. Druhý ponor dalece předčil moje sny a očekávání. Sice provařený spot, ale stačilo kousek odplavat a mela jsem dvě obrovské manty vlastně jen sama pro sebe (a instruktorku, nemam certifikát). Zvědavky, musela jsem před nimi uhýbat, jak blízko byly, kroužily a prohlížely si nás. Zatmění slunce mantrou, když mě nadplavala necelý metr nade mnou bylo nepopsatelné. Přemýšlím kdy jsem byla naposledy tak šťastná, jako pod vodou s mantami. Na mém výrazu je to asi poznat:) a vedle je moje bozi dive master Syb.

MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    Vypadá to, že budou brzy funkční kasárny v Karlíně......už tam hledají barmany
    ELSINOR
    ELSINOR --- ---
    SCHWAB: Ne, děkuju. Ten určitě jen přenáší fakt děsivý noční můry do každodenního života. Ale pošli ho do Brokilonu, tam ho bude čekat krásné přivítání.
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    ELSINOR: znam jednoho pána z Gileadu, ten by nešel?
    ELSINOR
    ELSINOR --- ---
    SCHWAB: Ne, ty jsou úplně zdarma. U těch naopak musíš zaplatit takovýho zvláštního pána, údajně z Rivie, aby tě jich zbavil.
    RBIKER
    RBIKER --- ---
    Pan Kniha je skvelej! :)
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    ELSINOR: noční?
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    CLAVEN: První album výborný!
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    SALAMAN: aha áno, meno poznám, ale Burzum som nikdy nepočúval a jeho ksicht som nikdy nevidel
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    CLAVEN: Varg Vikernes, jedinej člen black metalový kapely Burzum. Zavřeli ho za ubodání kytaristy z kapely Mayhem (tu má nácek Káně West na triku) a ve vězení se z něj stal nácek.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    SALAMAN: kto je ten bradatý strýc s tým náckom?
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    GUMBA
    GUMBA --- ---
    GUMBA: Updated :)

TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    jo a taky už jsem asi oficiálně ve středním věku, protože mě potěšilo, že jeden kartáč v sadě, kterou jsem si koupila minulý týden v LIDLu, má přesně tu správnou velikost na vyčištění vnitřku odtoku umyvadla a vany, takže teď máme všechny odtoky v celým baráku hezky zevnitř nablejskaný.

ale jinak jsem normální! :-)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    potěšilo mě, že výpůjční doba na knížky z knihovny je do 28.5., ne do 21.5., jak jsem myslela, takže jednak se nemusím snažit do už tak nabitýho týdne vměstnat cestu do knihovny, a druhak mám čas tu jednu knížku dočíst :-)
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam