• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!
    rozbalit záhlaví
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    LIQUID_SOUND: tak tohle mi trvalo dost dlouho:D
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    you had one job

ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    "Pokáč dá miliony na pomoc dětem z lidušek: Je fér, aby měly stejnou startovní čáru."

DVTV
    https://www.dvtv.cz/dvtv/videos/pokac-da-miliony-na-pomoc-detem-z-lidusek-je-fer-aby-mely-stejnou-startovni-caru-jejich-pribehy-jsou-hodne-silne
    CERMI_FOX
    CERMI_FOX --- ---
    že se mi potěšilo ručně připájet opravdu maličkatý SMD mikrospínač a tím jsem si opravil levné čínské zařízení :-) A o tom, že mikrospínač jsem si urval sám svou nešikovností při výměně baterie, radši pomlčím
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    MARKYSHA: u kuřecích tříprstejch to může být problém ; )
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    MARKYSHA: vzdyt to taha palec, kdyz si je dam obracene :(
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    NOFNAK: taky přeji všechno nejlepší 👍
    KURE: já to vůbec nerozlišuju😅
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    KURE: jednu obrať naruby
    KURE
    KURE --- ---
    First world problems. Mam několik stejných páru ponožek. Ale jsou ruzne na levou a pravou nohu. Asi tušíte že držím dvě pravé ponožky, zatímco všechny levé jsou ve špíně :D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NOFNAK: Všechno nejlepší :)
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Tolik přání celý den a to to ani moc neslavním.
    Ona samozřejmě hned po ránu, pak všechny ty další baby, sestry, mamka dokonce i kolegyně si vzpomněla a taky moje nejka - letitý nejlepší kamarád. To je fakt milé.
    Jo a navíc mi dnes doktor vyndal stehy! Za chvilku jistě zahodím i tu berli.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    LUSINDA: vzdělanost fakt upadá, nechápu jak někdo dokáže nasekat hned tři chyby ve slově "kretén"...
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    MLIKARNA: a ráno znovu, zatímco ozralove vyspávali 🤭
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Všichni ti, díky ním jsem dnes měla spoustu krásných malých radostí, objetí a pochopení...
    a teď momentálně fakt, že jsem přijela z práce, ve které zůstalo spoustu jídla a já tak nemusím zítra vařit a hlavně to, ze po tomto dni mě čeká vyhřátá postel a v ní on!
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    Že jsem se na offsite místo společného koukání na trapnej hokej zdejchnul do wellnesu, kde sem měl sám pro sebe celej bazén, páru a vířivku - tak sem se dvě hodiny jen přesouval z jednoho do druhýho a relaxoval..
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    DIVA
    DIVA --- ---
    MOODYCAT: taky jsem se tama mihla pred casem a na dotaz po nakych prilezitostech koukaly jak bych byla vadna, s opatrovanim zamestnani nemaji nic spolecneho .) sice pisu smajlik ale ony to myslely jako opravdu
    HOMOLOVKA
    HOMOLOVKA --- ---
    Potěšilo, že už mám navrhnutou kuchyň a že je fakt boží!
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ERRTU: Jj, umět pozdravit a dát dohromady větu je tam horních 10% :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam