• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!
    rozbalit záhlaví
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    EADENN: moc hezký!

Já v hlavě kuju plán, že navážkovou satelitní divnou zahradu totálně zdivočím! Už jsem do ní nasázela různý věci, přesadila několikrát a hledám a vymýšlím... a přestanu se bát! :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    EADENN: máš to nádherný. Jako by tam byla léta. A jak je pěkně pohledově uzavřená tou zdí, působí jako vlastní zelený klidný vesmír.
    SITH
    SITH --- ---
    EADENN: krásný. Měl jsi plán co kde bude a kde poroste už dopředu nebo jsi to doplňoval postupně?
    EADENN
    EADENN --- ---
    Jsem sice unavenej světem, ale když jsem si uvědomil, že tuhle zahradu jsem si vypiplal z bahnitého staveniště za 6 let, tak to mě fakt ale opravdu potěšilo

ACKO
    ACKO --- ---
    Dneska mám narozeniny, všechno se mi daří a lidi jsou na mě milí, neuvěřitelné se stalo skutkem.
    NTR23
    NTR23 --- ---
    Zpráva od maturit

PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    Volvo servis. Vyřizuju s technikem papíry kolem kontroly brzd u našeho auta. Kromě nás dvou je tam už jen mladá barbína s ultra velkým napíchanym kačerem, kterou jsem před chvílí slyšela domlouvat si na objednávaném novém volvu doplňky, a díky telefonické konzultaci s manželem jsem si mohla ověřit čistou ruštinu. Teď sedí na gauči přímo za mými zády. Na kterých mám batůžek s modrozlutym putinovskym fuckacem. Dva světy se na chvíli potkaly...
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Po tom, co mi pred 14 dny prorazili oko sondou, tak se zda, se se mi uplne zminimalizovalo slzeni <3 Myslela jsem, ze to uz nikdy neskonci.
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    Lidé s otevřenými deštníky, schovávající se pod střechou před deštěm.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Skoda ze nejedou dolu spolu, ale i tak pobavilo.

SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Dneska je úplně skvělý počasí.
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    Moje pivoňky ;)

NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Muž šel ven a pečlivě si uvázal ručník na batoh. Awwwwwww
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    Dvorakovo rekviem v podani moji svagrovy (a asi 200 dalsich osob), bylo to fantasticky.

HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    MEZZANA: jenkka polkka humppa?
    MEZZANA
    MEZZANA --- ---
    "...vzácný fanoušek finského country."
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Našla jsem na ulici 100€. Yaaaaaaaay.
    CHEVALIER
    CHEVALIER --- ---
    ERRTU: Papíry se od 1.1.2025 nevyplňujou.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Velmi mě dnes potěšilo, že jsem neskončila na pohotovosti s ustřelenou hlavou.

Dostala jsem ten geniální nápad k sodě a horké vodě, kterou termosku od čaje čistím obvykle, přidat zbytek kyseliny citronové, která mi už dlouho zavazí v šuplíku. A ještě geniálnější bylo tou zavřenou termoskou pak rázně zatřepat v ruce.
    Původně zašroubované víko mi proletělo těsně kolem obličeje, vyletělo čtyři metry nahoru, kde vyrazilo díru do stropu, a napěněný obsah se rozstříknul po celém stropě nad kuchyňskou linkou a polovině kuchyně pod ním.

Sice budeme muset malovat, ale tři centimetry vedle a mohla jsem dopadnout jak ti vojáci z první světové s umělými obličeji.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Tak ho našli. To budou mít na ambasádě radost! (Teď mě napadá, že takováhle socha v nadživotní velikosti na původním pedestalu by byla super.)

DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    NEI: Multicat, Globalista (ale s jinou barvou vlasů), mar_tina a sharkie s dredy :)
    NEI
    NEI --- ---
    DRABICZ: Jé, které jsi potkal?
    Chtěla bych mít svůj vlastní brněnský archetyp.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam