• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    NEI: Multicat, Globalista (ale s jinou barvou vlasů), mar_tina a sharkie s dredy :)
    NEI
    NEI --- ---
    DRABICZ: Jé, které jsi potkal?
    Chtěla bych mít svůj vlastní brněnský archetyp.
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    Dnešní ježdění šalinou. Potkal jsem tam archetypy několika nyxaček. Postavou, oblékáním, úpravou vlasů, a barvené kombinace či doplňky. Jen ty obličeje byly jiné :D
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    87HIGHFLYER: Ajo... Mě ani nenapadlo, že by to mohl nakonec bejt trochu rébus, když u toho nebudou vyfocený i dveře. ;)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Transport Fever 3!
    Z_RYBY_KOST
    Z_RYBY_KOST --- ---
    Juchů! Vybrali mě na odbornou stáž.
    Dost mě to překvapilo, protože bylo hodně zájemců a tak jsem i do své přihlášky napsala jen pár vět, protože mi přišlo, že nemám moc šanci. Ale kupodivu to vyšlo a já se moc těším, bude to moc zajímavé.
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    LIQUID_SOUND: tak tohle mi trvalo dost dlouho:D
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    you had one job

ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    "Pokáč dá miliony na pomoc dětem z lidušek: Je fér, aby měly stejnou startovní čáru."

DVTV
    https://www.dvtv.cz/dvtv/videos/pokac-da-miliony-na-pomoc-detem-z-lidusek-je-fer-aby-mely-stejnou-startovni-caru-jejich-pribehy-jsou-hodne-silne
    CERMI_FOX
    CERMI_FOX --- ---
    že se mi potěšilo ručně připájet opravdu maličkatý SMD mikrospínač a tím jsem si opravil levné čínské zařízení :-) A o tom, že mikrospínač jsem si urval sám svou nešikovností při výměně baterie, radši pomlčím
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    MARKYSHA: u kuřecích tříprstejch to může být problém ; )
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    MARKYSHA: vzdyt to taha palec, kdyz si je dam obracene :(
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    NOFNAK: taky přeji všechno nejlepší 👍
    KURE: já to vůbec nerozlišuju😅
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    KURE: jednu obrať naruby
    KURE
    KURE --- ---
    First world problems. Mam několik stejných páru ponožek. Ale jsou ruzne na levou a pravou nohu. Asi tušíte že držím dvě pravé ponožky, zatímco všechny levé jsou ve špíně :D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NOFNAK: Všechno nejlepší :)
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Tolik přání celý den a to to ani moc neslavním.
    Ona samozřejmě hned po ránu, pak všechny ty další baby, sestry, mamka dokonce i kolegyně si vzpomněla a taky moje nejka - letitý nejlepší kamarád. To je fakt milé.
    Jo a navíc mi dnes doktor vyndal stehy! Za chvilku jistě zahodím i tu berli.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    LUSINDA: vzdělanost fakt upadá, nechápu jak někdo dokáže nasekat hned tři chyby ve slově "kretén"...
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    MLIKARNA: a ráno znovu, zatímco ozralove vyspávali 🤭
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Všichni ti, díky ním jsem dnes měla spoustu krásných malých radostí, objetí a pochopení...
    a teď momentálně fakt, že jsem přijela z práce, ve které zůstalo spoustu jídla a já tak nemusím zítra vařit a hlavně to, ze po tomto dni mě čeká vyhřátá postel a v ní on!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam