• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!
    rozbalit záhlaví
    NEI
    NEI --- ---
    87HIGHFLYER: Taky bych něco takového ocenila vlastně. I tu pračku používám jen na program smíšené prádlo/40°/800 otáček.
    Speciální řada elektroniky pro boomery, to by šlo.
    Ještě by to mohlo mít nějaký roztomilý oldschool design v pistáciově zelené barvě a fungovalo by to minimálně 20 let a mělo doživotní záruku.
    Něco takového ale už určitě existuje, ne?
    EZECHIAS
    EZECHIAS --- ---
    87HIGHFLYER: Na tohle tema me ted samotneho prekvapilo, ze mi nikdy nedoslo, jaky problem jsou dotykove displeje pro lidi se zhorsenym videnim, popr. slepotou. Prakticky kazdy novy spotrebic, ktery ma “fancy” display je pro ne nepouzitelny. Dokonce je par firem co vyrabi specialni “nastavce” a vlastne “konvertuji” na manualni tlacitka…
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    Já bych vlastně ocenil, kdyby tyhle přístroje žádný nastavení neměli. Upřímně, nechci to. Trouba s větrákem na 180 on off. Varná deska full, na půl, vypnuto, pokud možno cudlikem, ne debilni dotykovkou (ale i jen on off bych zvládnul) Pračka jeden program. Mycka jeden program. Mikrovlnka otočnej budík na čas a nic víc. Případy, kdy potřebuju něco víc jsou na hranicí statistický chyby. Tenhle purismus je asi (dost logicky) neprodejnej, ale třeba by po tom poptávka byla.

Hlavně ne mrdky s dotykacem, WiFi a kdo ví čím.
    EADENN
    EADENN --- ---
    NOFNAK: závidím, že dokážeš koupit novou troubu a nezrekonstruovat při tom celou kuchyň včetně podlahy a rozvodů. Já jsem z tohoto důvodu bez trouby už tři roky.
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Co mne po ctyřicítce dokáže potěšit.

Odešla mi trouba. Po 14ti letech, kdy už není fungoval jen horkovzduch, vyhodila hlavní jistič a odmlčela se.
    Je neskutečně vzrušující vybírat novou troubu, těch funkcí a skvostný design.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    "Kytice z našich záhonů potěšily lidi z okolí, někteří přišli až Brna a posloužily i jako výzdoba v kostele."

Jako jo, ta íčka ukazují jasně, co je kytka a co Brňák, ale já se furt nemůžu zbavit představy oltářů vyzdobených těly obyvatel Brna.
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Čekal jsem, že je to loupežník co půlku trasy vyhlíží můj mobil a připravuje se mi ho vyrvat a utéct s ním - a on to byl rytíř na bílém koni, co si myslel že (místo něj fixujícího můj mobil) sleduji jeho vyvolenou :D
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    SUBVERSION: a taky léčebné využití psilocybinu :)
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    SUBVERSION: Slušnočeši se z toho poserou (protože fackování děcek je jediná situace, kdy mají pocit, že jsou autorita), ale dobře, že se to konečně stalo. O krok blíže civilizaci.
    SUBVERSION
    SUBVERSION --- ---
    Jo, a pry take se schválil zákaz mlácení děti? Tvl nejlepší den ever
    SUBVERSION
    SUBVERSION --- ---
    Dekriminalizace Konopí.
    schváleno 100 g u sebe a 200 g vypěstovat.
    Schválí-li to Senát a podepíše-li president :
    tak se nebude na drobné konzumenty a pěstitele a jejich rodiny nahlížet jako na potencionální kriminálníky 💚
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    NEI
    NEI --- ---
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Po dveřích lezl mravenec a mně se zježilo všechno, co mohlo. A to nedává smysl, protože mravenců se nebojím. Tak jsem přistoupila blíž a začala se ještě víc těšit, až mi dorazí kontaktní čočky, protože ten mravenec měl osm nohou a byl to samec snovačky dvouskvrnné, kterého jsem viděla poprvé v životě, přestože je to úplně běžný druh. Nebudu sem dávat fotku ani pod spoiler, já na to vždycky kliknu a pak toho lituju, takže jako vždycky můžu na přání poslat pár z těch rozmazaných fotek do pošty. Nic, co by člověk nevygooglil, ale já jsem hrozně nadšená z nového objevu a nové znalosti a taky nadšeně zhrozená tím, kde až je ten strach z pavouků zakořeněný, že zafungoval.
    HOMOLOVKA
    HOMOLOVKA --- ---
    Obvykle se s tím mladým sousedem potkávám, když vynáším koš a nebo při venčení. Z 99 % mám vytahaný triko, tepláky, rozcuch a žádnej make up. Obecně vypadám jako tejdech zdechlej bezdomovec...
    Dneska moje kamarádka dělá refresh registrovanýho partnerství a já jí jdu za svědka... Takže mám make up, upravený vlasy a šaty...
    Ve výtahu na sebe narazíme a nejdřív mě upřímně pobavil ten jeho překvapenej výraz, když mě sjel od hlavy až k patě a pak potěšilo jeho uznalý "hmmm, fakt Vám to moc sluší"... #mademyday
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    MULTICAT: já taky šmíruju šmírující kočky v okně🤣
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    "máte tenhle modrej tabák?"