• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Já jsem nedávno u trouby zkoumal proč mi nesvítí světlo. Tak jsem zkontroloval a znovu zapojil kabel a pořád nic. Jdu tedy zkontrolovat žárovku. Tyvole a ona tam žádná není?!? :))
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Vypnul jsem troubu a ona se sama po deseti minutach zapnula? Ta svine to tu snad cte.
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    Já bych vlastně ocenil, kdyby tyhle přístroje žádný nastavení neměli. Upřímně, nechci to. Trouba s větrákem na 180 on off. Varná deska full, na půl, vypnuto, pokud možno cudlikem, ne debilni dotykovkou (ale i jen on off bych zvládnul) Pračka jeden program. Mycka jeden program. Mikrovlnka otočnej budík na čas a nic víc. Případy, kdy potřebuju něco víc jsou na hranicí statistický chyby. Tenhle purismus je asi (dost logicky) neprodejnej, ale třeba by po tom poptávka byla.

Hlavně ne mrdky s dotykacem, WiFi a kdo ví čím.
    EADENN
    EADENN --- ---
    NOFNAK: závidím, že dokážeš koupit novou troubu a nezrekonstruovat při tom celou kuchyň včetně podlahy a rozvodů. Já jsem z tohoto důvodu bez trouby už tři roky.
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Co mne po ctyřicítce dokáže potěšit.

Odešla mi trouba. Po 14ti letech, kdy už není fungoval jen horkovzduch, vyhodila hlavní jistič a odmlčela se.
    Je neskutečně vzrušující vybírat novou troubu, těch funkcí a skvostný design.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    "Kytice z našich záhonů potěšily lidi z okolí, někteří přišli až Brna a posloužily i jako výzdoba v kostele."

Jako jo, ta íčka ukazují jasně, co je kytka a co Brňák, ale já se furt nemůžu zbavit představy oltářů vyzdobených těly obyvatel Brna.
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Čekal jsem, že je to loupežník co půlku trasy vyhlíží můj mobil a připravuje se mi ho vyrvat a utéct s ním - a on to byl rytíř na bílém koni, co si myslel že (místo něj fixujícího můj mobil) sleduji jeho vyvolenou :D
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    SUBVERSION: a taky léčebné využití psilocybinu :)
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    SUBVERSION: Slušnočeši se z toho poserou (protože fackování děcek je jediná situace, kdy mají pocit, že jsou autorita), ale dobře, že se to konečně stalo. O krok blíže civilizaci.
    SUBVERSION
    SUBVERSION --- ---
    Jo, a pry take se schválil zákaz mlácení děti? Tvl nejlepší den ever
    SUBVERSION
    SUBVERSION --- ---
    Dekriminalizace Konopí.
    schváleno 100 g u sebe a 200 g vypěstovat.
    Schválí-li to Senát a podepíše-li president :
    tak se nebude na drobné konzumenty a pěstitele a jejich rodiny nahlížet jako na potencionální kriminálníky 💚
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    NEI
    NEI --- ---
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Po dveřích lezl mravenec a mně se zježilo všechno, co mohlo. A to nedává smysl, protože mravenců se nebojím. Tak jsem přistoupila blíž a začala se ještě víc těšit, až mi dorazí kontaktní čočky, protože ten mravenec měl osm nohou a byl to samec snovačky dvouskvrnné, kterého jsem viděla poprvé v životě, přestože je to úplně běžný druh. Nebudu sem dávat fotku ani pod spoiler, já na to vždycky kliknu a pak toho lituju, takže jako vždycky můžu na přání poslat pár z těch rozmazaných fotek do pošty. Nic, co by člověk nevygooglil, ale já jsem hrozně nadšená z nového objevu a nové znalosti a taky nadšeně zhrozená tím, kde až je ten strach z pavouků zakořeněný, že zafungoval.
    HOMOLOVKA
    HOMOLOVKA --- ---
    Obvykle se s tím mladým sousedem potkávám, když vynáším koš a nebo při venčení. Z 99 % mám vytahaný triko, tepláky, rozcuch a žádnej make up. Obecně vypadám jako tejdech zdechlej bezdomovec...
    Dneska moje kamarádka dělá refresh registrovanýho partnerství a já jí jdu za svědka... Takže mám make up, upravený vlasy a šaty...
    Ve výtahu na sebe narazíme a nejdřív mě upřímně pobavil ten jeho překvapenej výraz, když mě sjel od hlavy až k patě a pak potěšilo jeho uznalý "hmmm, fakt Vám to moc sluší"... #mademyday
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    MULTICAT: já taky šmíruju šmírující kočky v okně🤣
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam