• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!
    rozbalit záhlaví
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    ENDER: To mám nastudovaný. Já i muž máme hnědý oči, ale jedno z našich dětí má modrý. S mužem máme oba rodiče modrooký, ale mezi prarodiči máme jednoho hnědookýho. Jeden hnědookej prarodič může "nakazit" vnouče, ale když má vnouče sice oba rodiče hnědooký, ale všechny prarodiče modrooký, může mít modrý oči. Uf:-)
    KURE
    KURE --- ---
    ENDER: tam neexistuje možnost přeskočení ob generaci?
    (jo pointa v tom že genetika se nestará o manžela, ale otce mi došla)
    ENDER
    ENDER --- ---
    Vcera jsem po celym dni konzumace piva zacal vysvetlovat jedny mamince, ze jeji dite nemuze mit modry oci, kdyz ona i manzel maji hnedy. Ona mi zarputile vysvetlovala, ze to mozny je. Takhle spolecensky unavenej jsem mel pomaly vedeni, ale doufam, ze nas rozhovor nikdo dalsi neslysel a jeji manzel nebyl nablizku...
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    SALAMAN: chutná jinak, protože je vařená "blbě". Normální české pivo se vaří na dva rmuty, což je hezká vychytávka, jak dosáhnout cukrotvorných teplot těch dvou zcukřujících enzymů ve sladu i bez použití teploměru. PU je vařená na tři rmuty, což vede k neúplnému zcukření a dává tomu jinou chuť a menší obsah alkoholu než u jiných piv.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    MOODYCAT: Hostel sa natáčal v Karlíne na Petra Slezáka, býval som vtedy o dva domy vedľa :)
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Bojim se hororu. Kdyz vysel Hostel v roce 2005, bylo to pro me synonymum filmu, na ktery se NIKDY nepodivam, protoze to je tzv. moc.
    Vcera jsem si ho pustil na Netflixu a to je takova HLINA. Dlouho jsem se takhle nepobavila. Cesky Krumlov navzdy.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    Karel je skvělej

Vyžeňte lvy! Komedie na motivy biblických Apokryfů Karla Čapka | Dvojka
    https://dvojka.rozhlas.cz/vyzente-lvy-komedie-na-motivy-biblickych-apokryfu-karla-capka-7497020
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    NELLAS: já tě taky rozmáchnu :-D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ATUARFIK: Těším se na fotky!
    SADY
    SADY --- ---
    SALVATOR: ta ta ta ta ta ta ta a nekdy jeste rychleji
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    NELLAS: Neříkej dvakrát. :)))
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    SALVATOR: ČZ 75 ? :-)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    SCHWAB: Ta je taky dobrá, ale jestli má jít o něco typicky českýho, tak mi přijde ten pernach přiléhavější. Případně teda samopal vz. 58, no.
    KURE
    KURE --- ---
    ATUARFIK: Proč má soudruh Žižka v ruce hen taku haluzku..
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    SALVATOR: já mám slabost pro lízátko, bulavu :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SALVATOR: Už vidím, jak to Atuarfik organizuje :))
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    NELLAS: Pavéza je k tomu vůbec nejlepší módní doplněk! A slušivá pásečka přes oko.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Vlkodláče, se kterým byly problémy od narození, když došlo na jídlo, se poslední dny rozjedlo tak, že se bojím, aby ze školky nepřišla stížnost, že na procházce slupnul děvečku s trakařem, bábu s roštím a fůru sena. K večeři ve 3,5 letech spořádal snad dvakrát tolik těstovin, co já.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SALVATOR: To jsem si musela vygooglit. Hodí se k tomu pavéza?
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Cep má tradici, ale palcát styl. Respektive pernach.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SCHWAB: To se s ním ale musíš nejdřív rozmachnout.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam