• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!
    rozbalit záhlaví
    ENDER
    ENDER --- ---
    KURE: Aha, tak to mozny je. Dva modrooky rodice nemuzou mit hnedooke dite (az na extremni vyjimky).
    KURE
    KURE --- ---
    ENDER: tam neexistuje možnost přeskočení ob generaci?
    (jo pointa v tom že genetika se nestará o manžela, ale otce mi došla)
    ENDER
    ENDER --- ---
    Vcera jsem po celym dni konzumace piva zacal vysvetlovat jedny mamince, ze jeji dite nemuze mit modry oci, kdyz ona i manzel maji hnedy. Ona mi zarputile vysvetlovala, ze to mozny je. Takhle spolecensky unavenej jsem mel pomaly vedeni, ale doufam, ze nas rozhovor nikdo dalsi neslysel a jeji manzel nebyl nablizku...
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    SALAMAN: chutná jinak, protože je vařená "blbě". Normální české pivo se vaří na dva rmuty, což je hezká vychytávka, jak dosáhnout cukrotvorných teplot těch dvou zcukřujících enzymů ve sladu i bez použití teploměru. PU je vařená na tři rmuty, což vede k neúplnému zcukření a dává tomu jinou chuť a menší obsah alkoholu než u jiných piv.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    MOODYCAT: Hostel sa natáčal v Karlíne na Petra Slezáka, býval som vtedy o dva domy vedľa :)
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Bojim se hororu. Kdyz vysel Hostel v roce 2005, bylo to pro me synonymum filmu, na ktery se NIKDY nepodivam, protoze to je tzv. moc.
    Vcera jsem si ho pustil na Netflixu a to je takova HLINA. Dlouho jsem se takhle nepobavila. Cesky Krumlov navzdy.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    Karel je skvělej

Vyžeňte lvy! Komedie na motivy biblických Apokryfů Karla Čapka | Dvojka
    https://dvojka.rozhlas.cz/vyzente-lvy-komedie-na-motivy-biblickych-apokryfu-karla-capka-7497020
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    NELLAS: já tě taky rozmáchnu :-D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ATUARFIK: Těším se na fotky!
    SADY
    SADY --- ---
    SALVATOR: ta ta ta ta ta ta ta a nekdy jeste rychleji
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    NELLAS: Neříkej dvakrát. :)))
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    SALVATOR: ČZ 75 ? :-)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    SCHWAB: Ta je taky dobrá, ale jestli má jít o něco typicky českýho, tak mi přijde ten pernach přiléhavější. Případně teda samopal vz. 58, no.
    KURE
    KURE --- ---
    ATUARFIK: Proč má soudruh Žižka v ruce hen taku haluzku..
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    SALVATOR: já mám slabost pro lízátko, bulavu :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SALVATOR: Už vidím, jak to Atuarfik organizuje :))
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    NELLAS: Pavéza je k tomu vůbec nejlepší módní doplněk! A slušivá pásečka přes oko.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Vlkodláče, se kterým byly problémy od narození, když došlo na jídlo, se poslední dny rozjedlo tak, že se bojím, aby ze školky nepřišla stížnost, že na procházce slupnul děvečku s trakařem, bábu s roštím a fůru sena. K večeři ve 3,5 letech spořádal snad dvakrát tolik těstovin, co já.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SALVATOR: To jsem si musela vygooglit. Hodí se k tomu pavéza?
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Cep má tradici, ale palcát styl. Respektive pernach.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam