• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    RANDOM_NIGHT: Dobrej nápad na tričko :))
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    JOPS
    JOPS --- ---
    sedam do auta pred barakem, okolo me jde starsi pani, zastavi u vrat, koukne na psa, koukne na me a rika, muzu mu dat pamlsek? Ocividne nejde kolem poprve, tak rikam jo, klidne mu ho dejte. A ten muj pes (5 letej nemeckej ovcak) vyskoci na vrata, opre packy, vystrci cumak pres vrata, pani ho chnapne, pomucka se s nim a da mu pamlsek.

Ja protocim oci v sloup a rikam si, dobrej to hlidac :D
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Pobavilo veru

MASH-UP: Trump’s al-Baghdadi Speech & Obama’s Bin Laden Speech
    https://youtu.be/OsBOWSjOLsE?si=trC_Sm8KEB6XjlMX
    VELCORO
    VELCORO --- ---
    Vzdycky, kdyz na Woltu hodnotim objednavku, mel jsem za to, ze kladne zaskrtnes co bylo dobry a ono to je co muzou zlepsit :D
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    BUBLINATOR: bany od blbecku jsou pro me neco jako hovno na jejich nemytych telech
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    [PAYAMAN @ USTAV . PRO . DUSEVNE . VYSMATE]

Škeblošuk a Chcáčisko. 😂
    BUBLINATOR
    BUBLINATOR --- ---
    HAR4NT: ban
    LUCKYMARY
    LUCKYMARY --- ---
    Mám šaty, ve kterých se cítím jak princezna. Učím se být královnou, ale vlastně jsem nikdy nebyla princeznou. Takže hezky postupně
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    Pardon, zapomnel jsem na "😁"
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    ...to uz je pochopitelný a min k smíchu.

Každopádně me pobavilo a zároveň potěšilo, ze člověk obejde X obchodů. Jen tak zkusi, jestli náhodou nekde nenarazi na hezkou podprsenku, co by mu byla a ve finale jsem potkala set v Primarku za 150,- !!! To mi stalo za to zkusit koupit i růžovou :)
    A maji spoustu podprsenek do velikosti G a to nemyslim oddělení XXL :))
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    MLIKARNA: hele ve finale je to tvoje vec jo, ale imho by sis ty nohy mel umejt, ignore neni reseni
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    A o banánech se nemluví vůbec, takže jestli to tu někoho sere, stačí napsat ;)
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    A jedinou smůlou tohohle auditka je, že tady vidím příspěvky každýho debila o jejichž výlevy jsem jinde ušetřen...a doporučuju si zopakovat popis auditka:

Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

To automaticky neznamená, že je tady někdo zvědavej na nějaky srackomety. Howgh
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    Smazáno po domluvě s NEI jako autorkou původního příspěvku, vaše nadávky a posměšky jsou bzučení mouchy v mých uších a zrovna vy dva jste jako hovno mezi prsty mých nohou 😁
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Z_RYBY_KOST: kdyby to bylo aapon na žádost NEI... Trapny, stejně se tim nic nezmenilo.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    HAR4NT: Jejím účelem bylo, abych se dozvěděla, co mě zajímá. Za neúmyslnou podružnost své otázky se omlouvám – obtížně se mi tu rozeznává, které principy jsou si rovnější. Neuvědomila jsem si, že by to mohlo působit jako účelné odvádění pozornosti od otázky, jestli ti není upírána svoboda projevu; naprosto chápu, že to je vážná věc.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    RANDOM_NIGHT: ok, me ale prijde naprosto podruzna a ucelove odvadejici pozornost od toho, co povazuju za problem a imho i dost jasne vysvetluju proc.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    HAR4NT: Tohle je moje otázka, takže jsem přímo u zdroje a nemusím na nic přicházet. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam