• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!
    rozbalit záhlaví
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    RANDOM_NIGHT: Dobrej nápad na tričko :))
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    JOPS
    JOPS --- ---
    sedam do auta pred barakem, okolo me jde starsi pani, zastavi u vrat, koukne na psa, koukne na me a rika, muzu mu dat pamlsek? Ocividne nejde kolem poprve, tak rikam jo, klidne mu ho dejte. A ten muj pes (5 letej nemeckej ovcak) vyskoci na vrata, opre packy, vystrci cumak pres vrata, pani ho chnapne, pomucka se s nim a da mu pamlsek.

Ja protocim oci v sloup a rikam si, dobrej to hlidac :D
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Pobavilo veru

MASH-UP: Trump’s al-Baghdadi Speech & Obama’s Bin Laden Speech
    https://youtu.be/OsBOWSjOLsE?si=trC_Sm8KEB6XjlMX
    VELCORO
    VELCORO --- ---
    Vzdycky, kdyz na Woltu hodnotim objednavku, mel jsem za to, ze kladne zaskrtnes co bylo dobry a ono to je co muzou zlepsit :D
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    BUBLINATOR: bany od blbecku jsou pro me neco jako hovno na jejich nemytych telech
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    [PAYAMAN @ USTAV . PRO . DUSEVNE . VYSMATE]

Škeblošuk a Chcáčisko. 😂
    BUBLINATOR
    BUBLINATOR --- ---
    HAR4NT: ban
    LUCKYMARY
    LUCKYMARY --- ---
    Mám šaty, ve kterých se cítím jak princezna. Učím se být královnou, ale vlastně jsem nikdy nebyla princeznou. Takže hezky postupně
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    Pardon, zapomnel jsem na "😁"
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    ...to uz je pochopitelný a min k smíchu.

Každopádně me pobavilo a zároveň potěšilo, ze člověk obejde X obchodů. Jen tak zkusi, jestli náhodou nekde nenarazi na hezkou podprsenku, co by mu byla a ve finale jsem potkala set v Primarku za 150,- !!! To mi stalo za to zkusit koupit i růžovou :)
    A maji spoustu podprsenek do velikosti G a to nemyslim oddělení XXL :))
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    MLIKARNA: hele ve finale je to tvoje vec jo, ale imho by sis ty nohy mel umejt, ignore neni reseni
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    A o banánech se nemluví vůbec, takže jestli to tu někoho sere, stačí napsat ;)
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    A jedinou smůlou tohohle auditka je, že tady vidím příspěvky každýho debila o jejichž výlevy jsem jinde ušetřen...a doporučuju si zopakovat popis auditka:

Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

To automaticky neznamená, že je tady někdo zvědavej na nějaky srackomety. Howgh
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    Smazáno po domluvě s NEI jako autorkou původního příspěvku, vaše nadávky a posměšky jsou bzučení mouchy v mých uších a zrovna vy dva jste jako hovno mezi prsty mých nohou 😁
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Z_RYBY_KOST: kdyby to bylo aapon na žádost NEI... Trapny, stejně se tim nic nezmenilo.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    HAR4NT: Jejím účelem bylo, abych se dozvěděla, co mě zajímá. Za neúmyslnou podružnost své otázky se omlouvám – obtížně se mi tu rozeznává, které principy jsou si rovnější. Neuvědomila jsem si, že by to mohlo působit jako účelné odvádění pozornosti od otázky, jestli ti není upírána svoboda projevu; naprosto chápu, že to je vážná věc.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    RANDOM_NIGHT: ok, me ale prijde naprosto podruzna a ucelove odvadejici pozornost od toho, co povazuju za problem a imho i dost jasne vysvetluju proc.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam