• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    KURE
    KURE --- ---
    Relationship between husband and wife is often psychological.
    One is psycho and other logical.
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    Jak vám to dopadlo s těma Reebok teniskama? Nechali vám je za tu cenu v korunách?
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    U stánku na kebab stál bezdomovec, takovej ten starej chudák, prodavač vyšel a já myslela, že ho chce vyhodit a on mu nesl jídlo. Vypadalo to, že pán chodí pravidelně.
    ELSINOR
    ELSINOR --- ---
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Je ten život takový oprýskaný a třpytivý, uprášený a průzračný, vyšisovaný a pestrý, natřískaný do malé bedýnky i rozsypaný po krajině, ale konečně můj.

EZOUN
    EZOUN --- ---
    Thor Guevara

DRAGON
    DRAGON --- ---
    Dnešní povídání s tou cizí babičkou v lese nad barákem, tak hezky jsem si už s někým dlouho nepopovídal. Přitom sem si poprvý pomyslel, že to zas budou řeči typu fialova vláda může za všechno. A já potkám osmdesátiletou voličku Pirátů, wow. Jasný ukazatel toho, že si má člověk soudy nechat na později. Krása.
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    Dnešní roller derby bout proti Dublinu jsme vyhráli a byl skvělej! (jedinej sport, na kterej mě baví se koukat - teda, ještě bych chodila na hurling, kdyby se tu hrál - a kde si prostě nedokážu odpustit ten sportovní plurál :D A dokonce už i pravidla konečně chápu like a boss-bitch :D )
    A k tomu ještě knihex, takže kultura těla i duše pro dnešek úspěšně odškrtnuta. Eště by to chtělo uklidit, ale to je asi problém pro zejtřejší Slut.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Že dcerka přijela že školy v přírody mi neřekla "no bylo to dobrý" a zalezl do pokoje, mi dvě hodiny vyprávěla, co tam dělala❤️
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    FAITH: To není ta moje! To ja poznám! :D
    FAITH
    FAITH --- ---
    Dobezala :)
    Pobavilo ma, ze som sem chcela vlozit tento obrazok, ze aj niekto iny bude obedovat sucasne so mnou. A vy uz sa tu o nej bavite.
    Vyhlad z altanku u nas na chalupe.

SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Běží žížala :⁠-⁠D
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    Právě jsem se v lese natáhla do bláta, protože jsem si na poslední chvíli všimla, že mi přes cestu běží žížala a já ji nechtěla zašlápnout :D okeej

Žížala žije!
    VIDA
    VIDA --- ---
    Byla sem si vyfotit jednu stavbu a opodál probíhalo focení páru poněkud odrostlých svatebčanů. Potud OK, ale zneklidňoval mě opakovaný pokyn fotografky: "Kapřík. Kapřík! Oba děláme kapříka!"
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    posíláme si s kámošem zprávy přes vhatsapp jako udio nebo suno písničky

nový stupeň komunikace
    no to je tedy legrace

hrafnain - Digital Conversations | Udio
    https://www.udio.com/songs/bvkkPdD6jmiDuoduF4TheS
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    SALVATOR: Marry her! Oh wait...
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Kvetou lípy.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Pivo! Žena mi přivezla pivo! A studený!!
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    Pobavilo

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam