• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NEI: Ja chodim na kulecnik jednou za deset dni cca, nebo na bowling apod. Ty chodis ven jednou rocne?
    NELLAS: Dobre. I tak me ten obrazek velmi pobavil :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    KOUDY: Ne. Nedáváš smysl.
    NEI
    NEI --- ---
    To, jak kdo odvádí svou práci, je ale záležitost individuální, nikoliv generační! :-D

Tam Nellas pravděpodobně celou dobu míří a my všichni ostatní to též vidíme.

Koudy, když jdeš jednou za rok někam ven na kulečník a tam ti někdo řekne nějaký předsudek ohledně generací, neznamená to automaticky ultimátní pravdu.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NELLAS: Samozrejme. Point je, ze na tebe jako na mileniala nikdo nerve protoze odvadis dobre svoji praci, na genz jejich nadrizeni rvou, protoze neodvadi dobre svoji praci a genz to rvani vadi, pricemz si neuvedomuji ze kdyby dobre odvadeli svoji praci, tak na ne nikdo nerve, stejne jako nikdo nerve na tebe. Kapisto? :)...Vubec se nebavime o tom, ze rvani na nekoho je picovina a delat se to proste nema. To je snad kazdymu z nas jasny a neni treba tu o tom debatovat ne? Zaroven, ale ocividne ti nadrizeni nemaji jinou moznost. Co ja vim. Nesetkal jsem se s tim nikdy. Nejsem cholerik.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    KOUDY: Pořád si myslím, že pokud někdo řve na lidi v práci, není to generační problém, ani to není problém toho, že někdo nedělá dobře svou práci. Jedná se o cholerického uřvaného dementa a měla bych s ním problém já coby (asi?) mileniál.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NELLAS: S tim nesouhlasim co rikas. Ses moc extremni. Takhle to v zamestnani nechodi. Ja bych na ne treba nerval kdyz to flakaj a praci odvadej dlouhodobe spatne, ale rovnou bych je vyhazoval..coz jsem teda vzdycky delal, ale ja nemam moc slitovani s lidma, kteri jsou flakaci a nemakaj no. Proto nemuzu bejt na manazersky pozici v korporatu a musim podnikat..Nicmene ten obrazek me pobavil, protoze jsem si vzpomnel na rozhovor s kamaradama se kterejma jsem byl na kulecniku a resili ze dnesni genZ chce hlavne tri K..Kilo,Karu a KLID.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    KOUDY: Jo, protože pokud někdo nedělá dobře svoji práci, tak řvaním se to spraví. A když ani to nepomůže, zaslouží si pár facek?
    Jinak teda moji mladší kolegové asi pracují víc jak já, jsou ochotnější dělat po večerech a sem tam na to mrknout o víkendu. Já v pátek večer odlozim králíčky a mrkvičku a až do pondělí pro mě neexistuje.
    SUBVERSION
    SUBVERSION --- ---
    Přemýšlím jak na to aby to léto zas nebylo o chlastu a AI mi hodi toto))
    🎯 TAJNÁ MISE: BEZ PIVKA
    Kódové jméno: Agentka 0.0%
    Doba trvání: 10 dní (nebo kolik zvládneš)
    Cíl: Přežít v českém pivním terénu bez jediného loku
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    SALAMAN: xeniálové na to také nejsou zvědaví :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KALIBAN: celej point je v tom ze milenialove a boomeri jsou zvykli makat a odvadet svoji praci a proto na ne V E T S I N O U jejich nadrizeni nemaji duvod rvat (pokud ti nadrizeni nejsou egoisticti kreteni), zatimco pro genZ je dulezitejsi prispevek na bydleni nez odvadet dobre svoji praci a proto na ne jejich nadrizeni rvou vic a jim to vadi -> ty stats ze screenu. Zajdi si do peti kavaren v holesovicich, typika, osada na snidanovy vajicka za 2 kila a sleduj jak tebe (a ostatni) bude obsluhovat mlada generace a slovej to s obsluhou v esce pred deseti lety treba (jen jeden z mnoha prikladu:)
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    Máme v práci jednoho vedoucího a ten na všechny řve jako to hovado. Říkal jsem jeho nadřizenému že to není dobré a on že mu to zatím funguje a lidi líp makaj, tak se měnit nebude. Tímto zdravím pana Ježíka, trochu hovado.
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    KOUDY: ty ses uz dvacet let sam sobe sefem, kdo na tebe rve? :-P ja sem boomer nebo tesne na hrane s milenialem, mam chovani a moralku genz a taky na me nikdo nerve.. a to by si kurva zkusil! bych o tom udelal uplakany storicko! ffs, to je statistika omg lol fakt :)
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Včera jsem si vyzvedla na farmě mj. hlívu ústřičnou a dneska se mi podařil naprosto epesní houbový guláš!
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    NICOLLETTE: Viď? Mezi všema těma pavoukama...
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Neustále si pletu ID Stare_casy a Salaman. Ten Earl je fakt zákeřnej. Představovala jsem si Salamana, kterak spokojeně žije na samotě u lesa a pak si říkám, Wait, whaaaaaat
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    SALAMAN: na nas totiz nikdo moc nerve protoze makame a plnime ukoly ktere nam daji nadrizeni. To ze genz vadi ze na ne nekdo rve bude mit asi pricinu jinde. Jinak rvani obecne je samozrejme spatne.
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    KOUDY: to je naprosto irelevantní (a mimo)…

polozit tu otazku slupine boomeru/gen x/komukoliv jinýmu, tak to dopadne uplne stejne.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    KOUDY: Hele já jsem mileniál, nejsem z cukru a řvaní v práci je pro mě nepřípustný. Takže to asi nebude o údajný ubulenosti gen Z...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KAKIHARA: ti jsou zvykli odvadet svoji praci, takze na ne malokdo rve.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam