• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    NELLAS: ELSINOR: Aha. Já jsem zvyklá na jména s chybou od podvodníků, Abidas, Luis Vitton, apod. A on je to žert.
    ELSINOR
    ELSINOR --- ---
    ATUARFIK: To je Knihobot. :)

NELLAS
    NELLAS --- ---
    ATUARFIK: To taky není Reebok, ale Rebook, to bude něco s knihami, na to by tě mohli chytit :))
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Češi se chopili příležitosti nakupovat, hackeři se chopili příležitosti něco z toho vytřískat. (Pozn. žádnou objednávku u Reeboku jsem nedělala.)

LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    Jdeme hodit mincí do kostelni kasičky a zapálit svíčku. Vše náležitě komentuju a naše mrňe , kterému nejsou ani dva roky najednou praví """ zapálit kostelíček""" No nevím, jestli ta výchova nebude složitější. 😅
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    CERMI_FOX
    CERMI_FOX --- ---
    KOUDY: jako nekdo, kdo dela v americkem korporatu a znacna cast me interakce je s americkymi zamestnanci, tak muzu zodpovedne prohlasit, ze je to uplna picovina. Amik mimo pracovni dobu nebo behem dovoleny zpravy necte, neodpovi na nic a reaguje na telefon jen pokud ma potohotovost :-)
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    Pobavilo mě, že po téměř 2 měsících mám novou pračku doma, nicméně zítra dopoledne jdu zase prát do SQ laundry.
    Odtoková hadice je nekompatibilní s mým odpadním vstupem ve zdi.
    Milé děti, opravdu jsou 20. léta 21. století :D
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    A dostal sem knizku s venovanim! :)

DĚKUJU B.!

BOBESH
    BOBESH --- ---
    vcela se mi zabydluje v kvetinaci. uz si vyhrabala zaklad a ted si lita s kouskama listku asi na vyztuzeni :)

NINE_OF_NINE
    NINE_OF_NINE --- ---

Jen v jiném boardu než naposledy.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    KOUDY: to je ale problem tech zmrdu, co tisknou penize nebo jich nahromadili az moc a touzej je vrhat na trh a pujcovat je za urok a vydelavat na tom. Tak je pak pujcujou kdekomu na cokoliv ("spotrebitelsky uver' my ass) a pak brecej, ze se lidi nesplacej a oni nevydelavaj a bezej za vladama a chtej ty vydelky nahradit z nasich dani.
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    Našla jsem ve vlaku tenhle pohled.

KOUDY
    KOUDY --- ---
    LORD_DE_SEIS: jeste tu muzem resit treba rozdil mezi nama evropskejma letnima nemakacenkama a amikama v tvrdem kapitalismu, vcera uz sem tady ty vcelky nechtel dal drazdit, ale dneska je novy den! :))

LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    Už tady byli prarodiče, co chodili 20km v zimě v dřevákách do školy a celej den po škole trávili na poli? Já přijdu až tady budou prarodiče, co chodili 20km v zimě v dřevákách do školy a celej den po škole trávili na poli
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    KOUDY: Dohajzlu??? Tos přehnal. A čím budeme jezdit, na čem budeme počítat algoritmy, čím budeme topit...? Olala, kamaráde. :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    R_U_SIRIOUS: Chtel jsem si nechat zdat o hezkych ocich nyxacek ve slecnach nad kterymi se smi slintat a postupne prejit do REM faze aka klubu svlecenych nyxacek..kovy a zeminy at jdou dohajzlu :)
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    KOUDY: Ať se ti zdá něco pěkného o nikdy nevyčerpatelných vzácných kovech a zeminách. :)
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    KOUDY: Utíkej. Vyspi se do zásoby. :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    R_U_SIRIOUS: Jo aha. Uz se z toho stava gretina debata. Tak to je cas jit na kute :))
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    KOUDY: Nevím o tom, že by "ekonomiku táhli vy a boomeři".

Tvoje obavy nejsou na místě. Na dluh žijeme úplně všichni. Na dluh týhle planety a jejího životního prostředí, které jsme si nijak nezasloužili, pouze přivlastnili.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam