• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    R_U_SIRIOUS: Jo aha. Uz se z toho stava gretina debata. Tak to je cas jit na kute :))
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    KOUDY: Nevím o tom, že by "ekonomiku táhli vy a boomeři".

Tvoje obavy nejsou na místě. Na dluh žijeme úplně všichni. Na dluh týhle planety a jejího životního prostředí, které jsme si nijak nezasloužili, pouze přivlastnili.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    LUCIASHECK: Makat nechce nikdo, ale slozenky se neptaj.

R_U_SIRIOUS: No dokud tu ekonomiku tahnem my a boomeri a zetka nechtej stejny penize jako my s tim, ze ale budou makat min, tak jsem s tim naprosto v miru a zaroven doufam, ze v dobe, kdy by tu ekonomiku mela zacit tahnout zetka uz budeme mit nejakou AGI a roboty a celej kapitalismus se nezhrouti..Zatim zetko zije jen na dluh a cerpa kontokorenty. Uvidime co za pet-deset let - https://www.instagram.com/p/DKhppkvIf52/?img_index=3

LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    Opovrženíhodné, nechtít dřít do úmoru a nechtít na sebe nechat v profesionálním prostředí řvát :)
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    KOUDY: to ze každá generace maká o něco míň je správný a zdravý vývoj společnosti.
    Nechtěl bys makat jak tvu pra, pra, pra... :)

Já jsem zvědavá na to, kam současný vývoj povede, ale tragické to asi nebude.
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    KOUDY: Tobě to připadá nějak špatně, pokud mladší generace míň pracuje?
    NEI
    NEI --- ---
    KOUDY: ☮️
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NEI: Ty me zase nemusis na zaklade titulu z dojmologie podsouvat neco o nejake ultimatni pravde na zaklade jednoho nazoru :)

ja se klidne budu bavit nad snowlakovejsi generaciZ, ktera obecne maka min nez starsi generace a prace pro ni neni tak dulezita, cimz ale nerikam ze se v teto generaci taky nenajdou lide, kteri makaji dost, stejne jako se v milenial generaci najdou lide, kteri jsou flakaci. Bavime se nicmene o skupine, ne o jednotlivcich a tam jsou data pomerne jasna :)..nicmene ja si myslim ze jakmile ta genz bude mit rodiny, hypoteky a dostane se do toho krysiho kolecka kapitalismu, tak bude muset taky makat a pochopi ze prace nemusi byt vzdycky zabava, ale i tak je potreba ji delat, aby bylo na slozenky. Peace :)
    NEI
    NEI --- ---
    KOUDY: Nemusíš mi dávat nevyžádané rady, když nevíš proč nemám na ostatní tolik času, kolik jsem mívala dříve, ale díky za starost.

A potom aby to nezapadlo:

Každá generace nadává na generace ostatní z různých důvodů a různě se tak vzájemně pletou a nerozumí si.
    Je potřeba, aby v sobě všechny našly víc empatie a soucitu a bude nám všem lépe.
    Asi není vhodné se smát mladším lidem za to, že málo a nebo nekvalitně pracují, když neznáš přesné, konkrétní a ověřené výzkumy co nejširšího vzorku populace.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    KOUDY: jízdu na kole a běh mám jako singl hobby a prostor pro myšlenky, ale malování nebo dramaťák můžou být zajímavý směry :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KAKIHARA: Ano, proto je tak vtipnej, proto me rozesmal a proto ho hazim do tohohle klubu..Blik cvak.
    ALONSY: fitko, behani a runkluby, jizda na kole, ruzny kulturni akce, tematicky veci jako treba malovani - https://www.artmoment.cz/ (tam jsou casto skvely holky musim rict)..etc. Je toho plno kde se da seznamit, sehnat novy pratele kteri maji podobne zajmy apod.
    JONY
    JONY --- ---
    KAKIHARA: tak on to není ani výzkum, on je to prostě jen další kulturně-válečný boomerský memísek, kterým nás Koudy oblažil. :-)
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    KOUDY: a to se dělá jak, v našem věku.
    To "mimo nyx" je úplná třešnička. 😅
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    KOUDY: ale chápeš, že je to úplně demetne udelanej “průzkum”, žejo?
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    NEI: rezignovala jsem na snahu o kámoše a bavím se s random lidma.
    Překvapivě dobrá varianta. :)

KOUDY: jsi na tom líp. Já to znám protože Reddit a práce. 😅
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NEI: Bez pratel nejses kompletni clovek. Najdi si realne pratele, nejlepe mimo nyx, kteri maji podobne konicky a zajmy jako ty a trav s nima co nejvic casu. Bude ti urcite lip i psychicky..:)
    NEI
    NEI --- ---
    KOUDY: Já už jsem pořádně večer venku s přáteli nebyla tak dlouho jakoby to bylo rok, to je jako fakt.
    Ale chci to změnit a uspořádat nějakou grilovací párty v max 6 lidech. Musim.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ALONSY: Je to tak. Konecne se dostavame do veku Abe Simpsona a ja si ho hodlam co nejvic uzit :D (ale GenZ holkama se samozrejme budu nechavat balit dal, alespon uz diky nim umim slova jako slay, banger, feelovat, delulu apod:))
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    KOUDY: masakr. V mě bublině jsou tihle genz naopak šíleně přemotivovaní až mě serou. 😅
    Ale řekla bych že to bude jako vždy. Staří a nadávají na mladý. 😅
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ALONSY: Ja vicemene nikdy neslysel, ze by nekdo na nekoho z my generace rval kvuli tomu, ze neudelal nejakou praci spravne, neco odflaknul apod. U te genz porad slysim, ze na ne nekdo rve..tak si jen davam takovy patecni 1 a 1 dohromady..to je cely :))...Samozrejme ze existuje i plno genz kteri grindi jako skibidi. Kafuu si za onlyfans koupila corvetu, Kajumi za to ze ji pase zase lambo apod :). Ja zkusll v truhlarne zamestnat kluka, kterymu bylo 22 a po ctyrech hodinach brouseni mi rekl, ze ho to nenaplnuje a druhej den uz neprisel :)..Od ty doby beru jen 30+
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam