• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    v hudebninach
    bob: prosil bych tvrdou kalafunu
    prodavacka: a na co?
    bob: na niněru :B

prodavacka:
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    První letošní meloun.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    87HIGHFLYER: jo to vůbec neznám🤣
    JOPS
    JOPS --- ---
    ACIDQA: ale libi se mi jeji obchodni duch, kdyz je schopna prodat jednu lesni jahodu za 5Kc, tak tam vidim obrovskej potencial :)
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    ALESH: jaká částka?
    ALESH
    ALESH --- ---
    MARKYSHA: a ta castka taky nesouhlasi
    EADENN
    EADENN --- ---
    Techno manýry se zjevně hodí za jakékoliv situace v každém věku. Jako jedinému mi není zima v překlimatozovaném buse, protože mikinu s hlubokou kapucí a velkou palestinu tahám úplně všude. Třeba to kolegy z korporátu inspiruje.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Dneska v jednačce: obžalovaný se šest hodin zuřivě brání, že půl kila kokainu nikomu nedodal, aby se půl hodinu před koncem prořekl, že sice tohle půl kilo nikomu nedodal, za to dodával jinam 6 kilo každý měsíc:-))) Tak ale pořádek musí bejt, ne:-)))
    CROSS
    CROSS --- ---
    Dneska v kanclu (v Ženevě). Indický kolega mi říká , o víkendu jsem byl v Praze a bylo to super. Hodinu na to britský kolega mi nese ukázat cosi na mobilu s komentářem „v Česku teda k zubaři asi nepůjdu”. Jsme zase slavní na mezinárodní scéně.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    SALVATOR: Tak sem to vyřešil. Vymyslel sem dárek, ve kterým se až synergicky snoubí jeho láska k pivu i k chemii. Pro sebe si ale asi taky budu muset časem koupit.

Sada Uvař si pivo Bohemian Lager demižon 5l | PIVOTÉKA s.r.o.
    https://www.pivoteka.cz/sada-uvar-si-pivo-bohemian-lager-demizon-5l-544677
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Čerpadlo čerpá! Teplá voda teče!

Dobrá zpráva: byl to ten čudlík, který jsem chtěla 30.5 po výpadku zmáčknout, ale nebyla jsem si jistá. Jsem dobrá, pamatovala jsem si to správně!
    Špatná zpráva: byl to ten čudlík, který jsem chtěla 30.5 po výpadku zmáčknout, ale nebyla jsem si jistá. Jsem debil, nemusela jsem skoro tři týdny ohřívat dětem vodu v hrnci na plotně.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    mame tu mezinarodni skolu. tak z 90% ty deti privazej a vyzvedavaj zeny(matky?) v suveckach :)
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    ... už zase, Harleen

ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Včera mě rozesmála neteř. Prvňačka. Minulý týden přišla domů s tím, jestli ji ségra může něco sepsat. Ta netušila, vzala papír a tužku a nechala si diktovat: Seznam dlužníků: Asmarka 20,-, Ondra 10,-…” Ukázalo se, že je do kšeftu a o přestávce prodávala dětem lesní jahody od báby, kus za 5,- Tak dostala ceres a zákaz obchodování.

Včera jsem ji hlídala. Děláme úkoly, nejdřív vzdychala, že to teda asi nedopadne dobře, že ji bába říkala, že mně matika našla a byla jsem dobrá jen na výtvarku a čtení. Abych ji dokáza strašný omyl svých rodičů, hbitě jsem správně sečetla 10+6 a M. směrem ke mně zcela vážně: “Tos mě, teto, opravdu překvapila, to jsem myslela, že jsi na tom s matikou fakt hůř.”
    KURE
    KURE --- ---
    ALESH: ale teda nápad to je boží :)
    ALESH
    ALESH --- ---
    KAKIHARA: nj, testoviny s prumernou chuti musi nahanet zakazniky jinak :)
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    že maj těstoviny Barilla na spotify účet, kde maj pár playlistů vyměřenejch na uvaření těch kterejch těstovin. Včetně hlasového upozornění před posledním songem, že až to skončí budeš mít těstovinu hotovou.

Unsupported browser
    https://open.spotify.com/user/w2p1oq867ns7jele6g3lw66fk/playlists
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    V úterý odpoledne mi Česká pošta doručila dopis, kterým se mi sděluje, že k tomu soudu, kam jsem byla předvolaná na toto pondělí na 8:30, chodit nemám.

Tak asi... díky?
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam